8. august 2018

SIF-talenter viser sig frem på landshold

SIF-talenter viser sig frem på landshold

De to SIF-talenter, Frederik Carstenseen og Oscar Fuglsang er med det danske U17-landshold på Færøerne. Foreløbig er det blevet 0-0 mod Finland og 1-0 over Nordirland. 

De to SIF-talenter Oscar Fugsang og Frederik Carstensen er i øjeblikket på Færøerne med det danske U17 landshold, hvor de foreløbig har været med i to landskampe i den internordiske turnering, der spilles i og omkring Torshavn.

I turneringens første kamp blev det 0-0 mod Finland. Her var Oscar Fuglsang med fra start og spillede hele kampen, mens Frederik Carstensen kom på banen i begyndelsen af 2. halvleg.

Tirsdag spillede Danmark sin anden kamp i turneringen og vandt 1-0 over Nordirland. Her var begge SIF-talenter med fra start, og mens Frederik Carstensen fik fuld spilletid blev Oscar Fuglsang skiftet ud i pausen. Danmarks sejrsmål blev scoret i det 58. minut af Emil Agerbæk fra AGF.

SIF-ungdomstræner P.C. Hansen overværer turneringen på Færøerne med særligt fokus på de to SIF-talenter.

– Mod Finland synes jeg, at Oscar (Fuglsang) klarede sine defensive pligter fint. Offensivt kom han med frem, men jeg savnede lidt skarphed på nogle af hans indlæg. Ellers en solid præstation. Frederik (Carstensen) kom ind i det 50. minut på højre midt, så vi havde en ren højre SIF-side. Han forsøgte at være dynamisk og fandt nogle gode rum centralt, hvor han kunne vende/kombinere, men den sidste skarphed manglede, fortæller PC Hansen om Finlands-kampen.

I kampen mod Nordirland startede de to SIF’ere i højre side, Fuglsang på backen og Carstensen på højre midt.

– Jeg synes, de blev noget forsømt og de formåede ikke at sætte et væsentligt aftryk i 1. halvleg. Jeg noterede et fint indlæg af Fuglsang og nogle fine ryk i dybden af Carstensen, siger P.C. Hansen.

Til 2. halvleg blev Fuglsang sparet, og Frederik Carstensen overtog back-positionen og klarede sig hæderligt på en uvant plads.

Danmark spiller puljefinale mod Sverige torsdag, og lørdag venter en placeringskamp inden hjemrejse og turneringspremiere med SIF i U17 Ligaen næste weekend.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen