12. juni 2024

SIF køber Younes Bakiz

Silkeborg IF er blevet enige med AaB om et køb af Younes Bakiz. Offensivspilleren får en fireårig kontrakt i Søhøjlandet.

Silkeborg IF har sikret sig offensivspilleren Younes Bakiz, som er blevet købt fri af sin kontrakt i AaB.

Den 25-årige offensivspiller har tilbragt de seneste to sæsoner i AaB, hvor han er noteret for 55 kampe og 12 mål. Bakiz kom til AaB efter to sæsoner hos Viborg FF.

– Bakiz har både i Viborg og AaB vist, at han har meget at byde ind med i 3F Superligaen, og vi har en forventning om, at han hurtigt vil kunne falde ind i vores spillestil og bidrage til holdet, siger sportschef Jesper Stüker og fortsætter.

– Bakiz har både et godt blik for spillet, kan spille i mellemrum og så kan han selv sætte modspillere af. Vi ser ham spille højt på banen, og ser også et potentiale som målscorer. Vi ser frem til at se Bakiz i den røde trøje, siger Jesper Stüker.

Også Younes Bakiz glæder sig til de nye udfordringer i Søhøjlandet.

– Jeg har spillet mange gange mod Silkeborg IF og har altid været fascineret af spillestilen og måden tingene bliver gjort på, det passer rigtig godt til mig som spiller, siger Younes Bakiz.

Efter en sæson i 1. division hos AaB glæder Bakiz sig nu til 3F Superliga og europæiske kvalifikationskampe.

– Der bliver selvfølgelig mange ting at sætte sig ind i til at starte med, men det er klart at de europæiske kampe gør det hele ekstra spændende. Jeg fulgte med sidste gang SIF var i europæisk gruppespil og der gik det jo meget godt, så jeg håber da vi kan gentage succesen, siger Bakiz.

Til sidst løfter offensivspilleren sløret for hvad Silkeborgfansene kan se frem til med ham på banen.

– Jeg er en spiller der gerne vil spille langs jorden og med hurtige kombinationer og det må SIF være indbegrebet af. Derudover vil jeg arbejde hårdt i holdets tjeneste, krydret med et teknisk højt niveau og forhåbentlig en masse mål, slutter Younes Bakiz.

Bakiz får trøje nummer 10 i SIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen