11. juni 2024

Anders Veller ny Head of Coaching

Den 1. juli træder et velkendt ansigt ind på JYSK park igen. Anders Veller tiltræder i SIF som ny Head of Coaching.  

Anders Veller vender “hjem” til Silkeborg IF i rollen som Head of Coaching efter nogle år væk fra Søhøjlandet. Anders Veller er tidligere professionel fodboldspiller i SIF, hvor han i løbet af sin aktive og alt for skadesplagede karriere nåede at spille 67 kampe og score syv mål for SIF. Efter sin aktive karriere har Veller bl.a. været A+ træner hos SIF.

Anders Veller kommer fra en stilling som transitionstræner hos FCM.

 – Stillingen Head of Coaching er gået hen til at være en nøglefunktion for vores akademi. Vi ønsker at være et uddannende akademi – derfor er det væsentligt at vores trænere kan få den rette sparring i det daglige arbejde. Vi ønsker at vores trænere skal være så tæt på den enkelte spiller som muligt – her kan jeg ikke forestille mig nogen bedre til dette, end Anders Veller. Vi har taget mange store step i de senere år – blandt andet takket været den nu afgående Head of Coaching, Søren Lykke, som skifter til Vejle Boldklub efter sommerferien. Nu kommer Anders til, han kender SIF, han er en del af årsagen til at vi er kommet derhen hvor vi er i dag – så jeg glæder mig over at vi har fået Anders hjem igen, , siger talentchef Peter ‘PC’ Hansen.

Anders Veller glæder sig også til de nye udfordinger i Silkeborg IF.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til SIF, da SIF er en stor del af mig. Jeg har jo selv været ungdoms- og seniorspiller i klubben og har haft mange dygtige spillere i min tid som træner. Der er sket meget i SIF, siden jeg stoppede i 2017 for at prøve noget andet – så nu glæder jeg mig til en ny udfordring i vante omgivelser. Jeg glæder mig til at se gamle SIF’ere igen og være med til at hjælpe nye unge SIF’ere igennem vores uddannelsessystem, siger Anders Veller.

Anders Veller tiltræder som Head of Coaching d. 1. juli.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen