15. marts 2018

SIF-direktør valgt ind i DBU’s bestyrelse

SIF-direktør valgt ind i DBU’s bestyrelse

Silkeborg IF’s økonomidirektør Claus Christensen er blevet valgt ind i DBU’s bestyrelse. Dermed udvider SIF-lederen sin buket af tillidshverv i fodboldens politiske system.

Silkeborg har fået en repræsentant valgt ind i Dansk Boldspil-Unions bestyrelse. SIF’s økonomidirektør Claus Christensen blev på unionens repræsentantskabsmøde i Herning Kongrescenter for nylig valgt ind blandt de 16 medlemmer af dansk fodbolds øverste organ. Claus Christensen er valgt på én af de fem pladser, der er forbeholdt repræsentanter fra Divisionsforeningen.

– Jeg er både glad for og stolt over den tillid og opbakning, mine kollegaer i de øvrige klubber i det danske divisionssystem har vist mig. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet, siger Claus Christensen.

DBU står overfor et større reform-arbejde, som Claus Christensen i det næste år bliver en del af. Den politiske struktur i unionen skal effektiviseres og moderniseres, hvilket bl.a. betyder at bestyrelsen skæres ned fra 16 til 7 medlemmer, og i 2019 skal der afholdes en Fodboldens Kongres, hvor alle klubber i Danmark inviteres til debat og dialog. Samtidig er DBU i gang med at udfolde visionerne i den nye Nationale Sportslige Vision med øget fokus og øgede økonomiske midler til talentudvikling.

– Der er vedtaget en række visionære initiativer både politisk og sportsligt. Nu skal de implementeres. Det er en både vigtig og spændende opgave, som jeg glæder mig til at tage del i, siger Claus Christensen.

SIF’s økonomidirektør varetager allerede en lang række opgaver i fodboldens politiske system. Han er bl.a. medlem af forretningsudvalget i Divisionsforeningens bestyrelse og bestyrelsen for Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening. Desuden er Claus Christensen udvalgt til at være UEFA Match Delegate i forbindelse med internationale klubkampe og landskampe.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen