14. marts 2018

Moro udtaget til Togo’s landshold

Moro udtaget til Togos landshold

SIF’s midtbane-es Ibrahim Moro kan få sin landsholds-debut i næste uge. Den 24-årige SIF’er med dobbelt statsborgerskab er udtaget til Togos landshold.

Ibrahim Moro kan få sin A-landsholdsdebut for Togo i næste uge. Den 24-årige midtbanespiller fra SIF er blevet udtaget til Togo’s landshold, der spiller to venskabskampe i Saint Leu la Forét udenfor Paris den 21. og 24. marts. Den første kamp er mod Madagaskar, og dernæst venter Elfenbenskysten.

Ibrahim Moro har dobbelt statsborgerskab, da hans far er fra Ghana og mor fra Togo. Moro har tidligere spillet ungdomslandskampe for Ghana. Først når han har spillet A-landskampe for én af de to nationer er han låst i forhold til at vælge mellem Ghana og Togo.

Det togolesiske landshold deltager i kvalifikationsturneringen til Africa Nations Cup, der næste gang afvikles i Cameroon i sommeren 2019. Togo har spillet en enkelt kvalifikationskamp, hvor det blev til et 1-0 nederlag til Algeriet på udebane. Når de to venskabskampe i Frankrig er spillet, ligger næste opgave først 7. september, hvor Togo hjemme møder Benin i kvalifikationen til Cameroon-slutrunden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen