16. marts 2018

Pokalkamp blev til testkamp – og sejr til U17

AGF blev slået 4-2 onsdag aften af SIF’s U17 Ligahold. Egentlig skulle det have været en pokalkamp, men det endte med at blive et træningsopgør.

SIF’s U17-talenter mødte onsdag aften AGF i en kamp, der egentlig var programsat som 4. runde i pokalturneringen. Men da AGF ikke kunne stille med et tilstrækkeligt antal spilleberettigede spillere, vandt SIF pokalkampen, og de to klubber spillede i stedet en træningskamp, som SIF vandt 4-2.

– Vi fik vist gode takter i både opbygnings- og afslutningsspil, siger U17-træner Jesper Mikkelsen om kampen. Det stod 1-1 ved pausen efter at AGF havde været dominerende, og SIF havde svært ved at spille sig ud af århusianernes høje pres. Alexander Lind udlignede inden pausen på en stikning fra Frederik Carstensen efter at AGF var kommet i front allerede i det 5. minut.

SIF blev dominerende i 2. halvleg, selv om AGF kom på 2-1 i det 52. minut efter en opspilsfejl af SIF. Derefter overtog SIF kampen og scorede tre mål ved først Alexander Lind med sin anden scoring i kampen, dernæst Frederik Carstensen og til sidst Sebastian Blindkilde. Der var chancer til flere SIF-mål, men kampen endte 4-2.

SIF skal i næste uge spille mod Esbjerg to gange. Tirsdag gælder det pokalturneringen, og lørdag er det et opgør i U17 Ligaen.