16. marts 2021

SIF afslutter grundspillet mod Fremad Amager fredag

SIF’s sidste kamp i grundspillet afvikles fredag på JYSK park, hvor Fermad Amager kommer på besøg. 

Med lørdagens sejr over Hobro kravlede SIF op på den oprykningsgivende andenplads, og der mangler nu kun en enkelt kamp af grundspillet inden 1. division deles op i to grupper á seks hold. De røde har for længst sikret sig deltagelse i oprykningsspillet, hvor SIF’erne skal op mod de øvrige fem klubber i top 6 to gange, ude og hjemme, men jo flere point holdet kan tage med over i slutsspillet jo bedre er mulighederne for at sikre oprykning.

Den sidste modstander i grundspillet er Fremad Amager, der i weekenden tabte 1-2 hjemme mod Fredericia og derfor gled ned på syvendepladsen et enkelt point uden for top 6. Hvis amagerkanerne skal snige sig ind i det øverste halvdel af tabellen, kræver det derfor point i fredagens kamp samtidig med, at HB Køge sætter point til i deres kamp mod Hvidovre.

Kent Nielsens tropper fik fuldt udbytte af sæsonens første møde med Fremad Amager. Det blev til en sejr på 3-0 på tre mål af Magnus Mattsson (se højdepunkter øverst på siden).

Skulle det lykkes for SIF-mandskabet at hente alle tre point, vil det være ottende liga-sejr i træk, hvilket vil være en udligning af klubrekorden. Sidst det skete var i 2008/09-sæsonen, men dengang blev to af sejrene hentet på skrivebordet efter konkurser til Køge Boldklub og Fremad Amager, så man skal reelt tilbage til 2003/04-sæsonen for at finde en tilsvarende sejrsstime.

Du kan i løbet af torsdag eftermiddag se optaktsprogram med fokus på fredagens kamp. Her er interview med cheftræner Kent Nielsen, den nyudtagne landsholdsspiller Rasmus Carstensen, der mandag blev udtaget til det danske U21-landsholds trup til EM-slutrunden ligesom vi har besøgt Fremad Amager-træner Joakim Mattsson på hans kontor i Sundby Idrætspark. Programmet kan ses i SIF App’en, og vi udsender push-besked til alle brugere af app’en, når video-magasinet er klar. Har du ikke allerede SIF’s app, kan du se, hvordan du downloader den her.

Fredagens kamp spilles kl. 19:00 på JYSK park, igen uden tilskuere på grund af corona-restriktioner. Kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan desuden streames på Viaplay.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen