17. januar 2023

SIF åbner billetsalg til forårspremieren

Forårspremieren mod FCK spilles søndag den 19. februar på JYSK park, hvor en god del af sæderne fra efterårssæsonen nu fjernes.

Der er nu åbent for billetsalg til forårspremieren mod FC København den 19. februar klokken 16.00 på JYSK park på https://billet.silkeborgif.com/

Der forventes meget stor interesse for kampen, så få allerede nu fat i en billet – eller tegn abonnement for kun 69,- kr. om måneden!

I forhold til efterårssæsonen, hvor der blev monteret sæder på hele stadion for at imødekomme UEFA-kravene, pilles en god del af disse nu ned:

– På Den Røde Tribune fjernes den øverste række sæder på øvre afsnit C1, mens de øvrige sæder bliver. Billetterne til denne stemningstribune sælges u-nummererede, og publikum forventes at være stående.

– Kristiansen Corner B1 udvides med ”svinget” over mod C1 og vil rumme nummererede siddepladser.

– Der vil fremadrettet udbydes ståpladser bag række 3 på både nedre Jyske Bank Tribune og Den Røde Tribune.

– Det øvre udebaneafsnit E1 bliver rent ståafsnit lige som inden de europæiske kampe.

Med ovenstående justeringer er de facto-kapaciteten på JYSK park igen tilbage på lige godt 9.000 pladser. Der vil af hensyn til udsyn, adgang til boder og toiletter mv. fortsat ikke udbydes ståpladser på nedre Mascot-Tribune, nedre udebaneafsnit E2 og Familie Tribunen.

Der gøres opmærksom på, at FCK-supportere kun må købe billet til afsnittene E1 og E2, og at man desuden som FCK-supporter kun lukkes ind på JYSK park, hvis man er registreret i FCK Away-systemet og fremviser sit tilhørende kort. Personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end E1 og E2 via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen