4. december 2019

Ny chance: Spark straffespark på JYSK park

Ny chance: Spark straffespark på JYSK park

SIF arrangerer i samarbejde med Burger King straffesparks-konkurrence for børn mellem 6 og 15 år inden 3F Superliga-kampen SIF-Randers FC den 8. december.

Gør som Ronnie Schwartz: Scor mål på JYSK park.

Det får DU nu chancen for, når SIF op til opgøret mod Randers FC søndag 8. december arrangerer straffesparkskonkurrence for alle børn mellem 6 og 15 år. (Kom gerne i fodboldstøvler). Du får ovenikøbet fede præmier ved blot at være med: Et gavekort på en King Jr. Menu hos Burger King og en børnebillet til SIF-Randers (Den Røde Tribune).

De tre bedste i konkurrence får adgang til kunstgræs-tæppet på JYSK park i pausen af 3F Superliga-opgøret for at kåre en endelig vinder af straffesparks-konkurrencen.

Konkurrencens indledende fase afvikles på Søholts kunstgræs-bane. Hver deltager får 3 spark fra 11-meterpletten, og de deltagere, der scorer på alle 3 spark, går videre til anden runde, hvor de 3 vindere findes i en shoot-out.

Burger King er sponsor på straffesparks-konkurrencen. Ud over gavekort til King Jr. Menu til alle er der også Burger King-gavekort til vinderne.

Program:
10.00: 1. runde af Burger Kings straffesparkskonkurrence på Søholts Kunstgræsbane.
10.30: 2. runde af Burger Kings straffesparkskonkurrence på Søholts Kunstgræsbane.
12.00: Kickoff SIF-Randers FCpå JYSK park
12.45: Finale i Burger Kings straffesparkskonkurrence på JYSK park (3 deltagere)

Du deltager ved at tilmelde dig her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 15.04. kl. 19.00
Scroll til toppen