5. december 2019

Varm op til på søndag med Flinta Special

Varm op til på søndag med Flinta Special

Søndag er Dennis Flintas dag. Det bliver hans sidste kamp som SIF’er på JYSK park. Deltag i Flinta-quizzen i SIF App’en og tjen point til gratis øl og pølser på JYSK park.

Søndag er Dennis Flintas dag. En næsten 15 år lang karriere i Silkeborg IF lakker mod enden for den 36-årige anfører, og søndag går han ind på JYSK park som SIF’er for sidste gang. Det skal naturligvis markeres. I dag gør vi det med en særlig quiz – Flinta Special – i SIF App’en. Og fordi det er Flinta Special, giver vi ekstraordinært mange point for rigtige svar.

Svarer du rigtigt på alle fire spørgsmål om Dennis Flinta, tjener du 40 point til din konto. 10 point pr. rigtigt svar. Da 50 point udløser en værdikupon til en øl, en sodavand eller en pølse med brød, behøver du kun at have 10 point på din konto i forvejen for at kunne indløse en værdikupon allerede på søndag mod Randers FC – årets sidste hjemmekamp.

Har du allerede downloadet SIF App’en, går du blot ind i app’en, klikker på menu-punktet “Mere” og trykker dig ind på Fanquiz, der står øverst i den menu, der kommer frem. Resten giver sig selv, og du får straks sat det antal point ind på din konto, der svarer til antallet af rigtige svar.

Når du har optjent 50 point, finder du din voucher under “Mere” – “MitSIF” – “Mine kuponer.” Du kan se, hvor mange oint du har tjent, under “Mere” – “Mine point”.

Hvis du når 50 point, kan du gå i Café Carlsberg og få byttet din voucher i SIF App’en til en værdikupon, der kan bruges i boderne på JYSK park.

Hvis ikke du allerede har downloadet SIF App’en, kan du finde en anvisning her. 

Din billet til søndagens kamp på JYSK park køber du her. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen