9. august 2019

Ronnies recept: Sådan slår vi FC Nordsjælland

Ronnies recept: Sådan slår vi FC Nordsjælland

Det er lidt af en favoritmodstander, som Silkeborg IF møder søndag. I hvert fald hvis man spørger Ronnie Schwartz, som er en af de få i truppen, som har gode minder fra opgør mod FCN.

Med fem mål i Superligaen mod FC Nordsjælland er Farum-holdet sammen med Randers FC det hold, som Ronnie Schwartz har scoret flest mål mod. I alt har Silkeborg IF-spilleren scoret 46 mål i 3F Superligaen.

Senest SIF-angriberen spillede mod søndagens modstander var i sæsonen 2015/16, hvor spydspidsen scorede i to af kampene. Begge gange blev det til sejre på Right to Dream Park for sin tidligere klub Brøndby.

– Vi kommer over til et hold, som har nogle spidskompetencer, som vi skal dæmme op for. De har nogle hurtige kanter og de er boldstærke. De har set gode ud her i starten, så det bliver en svær kamp for os, fortæller “Plaffeministeren” om FC Nordsjælland-holdet.

Og selvom det er blevet til en skidt start på denne sæsons Superliga, og selvom SIF’s indbyrdes rekord mod FCN også mildest talt er skidt, så er der stadig gode muligheder for at få et godt resultat med hjem, vurderer sidste års topscorer i NordicBet Ligaen.

– Har vi en god defensiv, og får vi skabt nogle chancer, så tror jeg også, at vi kan få noget ud af kampen, fortæller Ronnie Schwartz, som stadigvæk ærgrer sig over SIF’s seneste kamp mod Hobro, hvor blandt andre Ronnie Schwartz selv havde flere store chancer.

– Jeg håber på, at vi kan kreere de samme chancer, som vi gjorde her på hjemmebane mod Hobro, hvor vi skulle have haft mere ud af kampen, end vi fik.

I videoen ovenover kan du se Ronnie Schwartz’ to seneste scoringer mod FC Nordsjælland.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen