9. august 2019

Sæsonstart i Aalborg med nyt U19-hold

Sæsonstart i Aalborg med nyt U19-hold

Det er en spændt U19-træner, som kigger frem mod en sæson, som formentlig kommer til at byde på lidt andre udfordringer end sidste år.

Jesper Mikkelsen er ny mand i spidsen for Silkeborg IF’s U19-hold. Dermed rykker han med en del af sidste års U17-spillere op til U19-holdet.

Det er årgangen 01/02, som i den kommende sæson skal udgøre SIF’s U19-hold. Og selvom holdets nye cheftræner tidligere har haft begge årgange under sine vinger, så bliver det alligevel på en lidt anden måde end før.

– Jeg skal justere nogle ting i forhold til at være U17-træner. Min træning bliver en smule mere specificeret i forhold til, hvad man skulle kunne i en kamp. På U17-niveau handler det lidt mere om at komme ud over stepperne, mens det på U19 ligner lidt mere voksenfodbold, fortæller Jesper Mikkelsen, som sidste år var med til at vinde DM-sølv med SIF’s U17-hold.

Til denne sæson er det dog et nyt hold, og en helt ny turnering, som de unge SIF-talenter går i møde. Noget som har været vigtigt for Jesper Mikkelsen at understrege.

– Det er ikke bare U17-holdet, som kører videre. Det er heller ikke et U19-hold, som bare kører videre. Det er en ny gruppe, og vi skal nok ikke bare forvente, at nu spiller vi så med om DM i U19, bare fordi vi gjorde sidste år med U17, fortæller cheftræneren, som dog forventer et SIF-hold, som stort set griber kampene an på samme måde.

– Vi skal være bedre til at afkode kampene, hvad det er, der sker. Men vi vil stadig gerne være boldbesiddende, presse og genpresse hårdt, så det kommer ikke til at ændre sig, lyder det fra Mikkelsen, som har fået et godt indtryk af holdet i sommerens optakt.

– Truppen fungerer godt. Jeg synes vi har et godt miljø omkring holdet. Vi øver os hver dag, og vi bliver bedre hver dag. Og vi glæder os til at komme ud og måle os med andre, lyder det afslutningsvis fra Jesper Mikkelsen, som i morgen tager hul på U19-ligaen med sit mandskab, når holdet møder AaB i Aalborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen