6. august 2019

Nyt prisfald på sæsonkort

Nyt prisfald på sæsonkort

Prisen på sæsonkort til JYSK park er blevet justeret ned med  yderligere 35 – 70 kr. efter at SIF har spillet to hjemmekampe.

Der er blevet endnu en kamp færre at være tilskuer til på JYSK park i denne sæson efter søndagens kamp mod Hobro. Derfor justerer SIF nu prisen på sæsonkort yderligere ned, så det stadig er attraktivt at investere i adgang til samtlige SIF’s hjemmekampe i sæsonen.

Sæsonkort i den dyreste kategori (Mascot Tribunen) bliver sat yderligere 70 kr. ned fra 1330 kr. til 1260 kr., og på Den Røde Tribune (fantribune) og Familietribunen bliver prisen 630 kr, – en nedjustering med 35 kr. i forhold til den oprindelige pris.

SIF spiller mindst 16 hjemmekampe i løbet af sæsonen. Dertil kan komme en playoff-kamp, hvis SIF efter grundspillet på 26 runder havner i den nederste halvdel om at undgå nedrykning. Her kan der blive tale om playoff-kampe, hvis SIF bliver nr. 3 i sin pulje med 4 hold (playoff om at undgå den sidste af de tre nedrykningspladser) eller hvis SIF bliver nr. 1 eller 2 i puljen (playoff om at kvalificere sig til Europa Cup-playoff mod et hold fra mesterskabs-spillet).

Med mindst 14 hjemmekampe tilbage er køb af et sæsonkort ensbetydende med en billetpris på højest 88 kr. i den dyre kategori (almindelig billet koster 130 kr.) og 44 kr. i den billige kategori (almindelig billet koster 80 kr.).

Se oversigt over sæsonkortpriserne her.

Køb dit pris-justerede sæsonkort her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen