Info vedr. finalen i DBU Pokalen Kr. Himmelfartsdag den 10. maj kl. 17.00 mod BrøndbyTelia Parken.

SIF har fået tildelt B-tribunen – tribunen bag det ene mål, hvor FCK’s stemningsfans har hjemme “til dagligt” og de danske Roligans ved landskampe. Nedre afsnit bliver med unummerede pladser forbeholdt de stemningsskabende fans, mens der er nummerede pladser på øvre afsnit. Desuden er afsnit A3 afsat til familieafsnit for SIF-fans. Også her med nummerede pladser.

Billetsalget via DBU’s billetsystem er blevet suspenderet torsdag eftermiddag. De resterende billetter sælges fra SIF’s billetbod på JYSK park. Dette sker for at sikre, at billetterne sælges til SIF-tilhængere.

Billetboden har åben på følgende tidspunkter:
Søndag lukket
Mandag kl. 9-12 og 13-18

Priserne er 250 kr. for voksne og 150 kr. for børn (u. 16 år) og pensionister. Der kan betales med mobilepay, kreditkort og kontakt på beløbet.

SIF arrangerer busture til pokalfinalen. Pakken indeholder bus tur-retur, en pokalfinale t-shirt og en fribillet til playoff-kampen mod Lyngby søndag 13. maj kl. 14.00 på JYSK park. Prisen er 395 kr. og bus-pakken kan købes ved at klikke her.

Fra kl. 12.00 til kl. 15.30 er der fanfest i SIF’s fanzone på Østerbro Stadion, der ligger lige ved siden af Parken. Der er gratis adgang til festen for alle SIF-fans. Der vil være underholdning med More Blessings, Brian Lykke og Nick Horup i fanzonen.

Vedr. parkering for privatbilister gøre vi opmærksom på, at parkeringsforholdene ved Parken er vanskelige. Og finder man en plads, skal man i de fleste offentlige betalingsanlæg betale via app.

Læs mere info om pokalfinalen her:

SIF laver fanfest på Østerbro Stadion

SIF overtager billetsalget til pokalfinalen

SIF sætter busser ind i Århus og Ry

2.000 billetter revet væk

Billetsalget til pokalfinalen er åbnet

SIF vil sende 50 busser til pokalfinale

Scroll til toppen

Menu