16. april 2019

Pelle Mattsson fik landsholdsdebut i storsejr

Pelle Mattsson fik landsholdsdebut i storsejr

For første gang i karrieren repræsenterede Pelle Mattsson et dansk u-landshold, da U19-landsholdet tirsdag eftermiddag vandt med 5-2 over Tyskland.

Tirsdag eftermiddag spillede det danske U19-landshold testkamp mod Tyskland på udebane. Med i den danske trup var for første gang Pelle Mattsson, som efter 54 minutter i kampen fik sin debut i rødt og hvidt.

– Det var en stor oplevelse. Vi møder et godt tysk hold, så jeg er rigtig glad for at have fået chancen, lyder det fra Pelle Mattsson.

SIF’eren blev skiftet ind på den centrale midtbane i stedet for FC Köln-spilleren, Nikolas Nartey. Indskiftningen kom på et tidspunkt, hvor Danmark havde været i fuld kontrol i kampen. Holdet førte således med hele 4-0 efter de første 45 minutter.

– Vi kører dem over i første halvleg. Efter pausen bliver der skiftet ind fra begge hold, og kampen bliver lidt mere rodet, hvor vi ikke er så meget på bolden. Jeg har et par enkelte gode aktioner, lød det efter kampen fra den yngste af Mattsson-brødrene, som nu også har prøvet at synge med på den danske nationalmelodi som dansk u-landsholdsspiller.

– Det var fedt. Jeg blev lidt stolt, slutter Pelle Mattsson, som i morgen er tilbage i træningen med SIF’s førstehold, som påskedag skal en tur til København, hvor Hvidovre IF venter i NordicBet Ligaen.

Danmark vandt kampen med 5-2.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen