16. april 2019

Assistmageren Rochester: Jeg har bygget flere ting på

Assistmageren Rochester: Jeg har bygget flere ting på

Et stærkt forår har betydet, at Marc Rochester Sørensen ligger i toppen på listen over SIF’ere med flest målgivende afleveringer. Kontinuitet og en god opstart har været afgørende for den offensive midtbanespiller.

Foråret 2019 har budt på en stor spillemæssig optur for Silkeborg IF’s Marc Rochester Sørensen. Otte kampe inde i forårssæsonen har den offensive midtbanespiller således allerede spillet flere minutter på banen, end hvad efterårets 19 kampe bød på.

– Jeg har fået bygget meget på både fysisk men også spillemæssigt. Jeg synes, at jeg kan tage flere dybdeløb, som har virket til at gøre ondt på modstanderne, fortæller Marc Rochester Sørensen, som også er blevet noteret for fire assists i de sidste tre kampe for SIF.

– Det er ikke noget, som jeg tænker så meget over. Det vigtigste er, at vi får tre point. Men selvfølgelig ser det bedre ud, end hvis der havde stået 0 assists, lyder det fra SIF-spilleren, som i kraft af Magnus Mattssons fravær på den offensive midtbane, har fået lov at spille favoritpositionen som 10’er.

– Det har gavnet mig meget. Jeg synes, at det er der, hvor jeg kan bidrage med mest. Jeg vil gerne være så meget på bolden som overhovedet muligt, og det synes jeg, at jeg kan være inde centralt, fortæller Rochester, som i denne sæson har lagt op til seks mål, hvilket er flest af alle SIF-spillere.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen