Op og ned for SIFs U-landsholdsspillere

Fire SIFere var i aktion til de afsluttende kampe på Cypern.

DBUs ungdomslandsholdslejr på Cypern er ved at være slut. Torsdag spillede de fire ungdomslandshold deres sidste kampe på turen, som slutter i aften, når spillerne lander i København. Her får du en gennemgang af SIF-spillernes kampe i går.

Sebastian Jørgensen, U19 landsholdet mod Cypern.
Sebastian Jørgensen skulle starte inde i kampen mod Cypern. Under opvarmningen blev kantspilleren dog skadet, og han kom derfor ikke i kamp. Det er endnu ikke sikkert, om skaden får betydning for næste uges træning i SIF.

Cypern U19 – Danmark U19 1-1 (1-1)

Mål: Kasper Waarts Høgh

Oscar Fuglsang, Frederik Carstensen og Niclas Holm Pedersen, U17 landsholdet mod Grækenland
Alle tre SIF-spillere startede inde for Danmark. Frederik Carstensen bar anførerbindet på venstrekanten, mens Niclas Pedersen var at finde på den offensive midt. Oscar Fuglsang var tilbage på højrebacken. Otte minutter af kampen skulle der gå, inden Niclas Holm Pedersen kom på måltavlen. Det var det første landskampsmål for Niclas, efter han tidligere på ugen havde fået sin debut i rødt og hvidt. Første halvleg endte 1-0 til Danmark. Fuglsang og Carstensen fik en time på banen, mens Niclas Pedersen fik godt 70 minutter. Lige inden udskiftningen var Danmark kommet på 2-0. Kampen endte 2-1 til Danmark efter en græsk scoring i sidste minut.

Grækenland – Danmark 1-2 (0-1)

Mål: Niclas Holm Pedersen og Noah Crone

Eskild Dall, U16 landsholdet på Cypern mod Cypern
Det blev til en gentagelse af tirsdagens resultat mod samme modstander for U16-landsholdet. Endnu en 3-1 sejr kom i hus for mandskabet. Eskild Dall kom på banen med 22 minutter igen af opgøret. SIF-spilleren kom frem til en enkelt stor chance, men sparkede over mål.

Cypern U16 – Danmark U16 1-3 (1-1)

Mål: Victor Lind, William Bøving og Tochi Pihl.