18. januar 2019

Dagbog fra Mexico: Tynd luft

Dagbog fra Mexico: Tynd luft

I sidste weekend rejste Magnus Mattsson med U21-landsholdet til Mexico. Herfra har den unge SIFer sendt et digitalt postkort hjem i form af en dagbog.

Torsdag kl. 12.42 (lokaltid) – Mexico City

Det har været en god tur indtil nu. Jeg har haft det rigtig sjovt, og nyder at være i godt selskab med de andre spillere.

Jeg har fået min U21-landsholdsdebut. Jeg synes det gik sådan nogenlunde middel. Det var første kamp efter ferien, så man er selvfølgelig lidt rusten. Men vi vandt, og fik samtidig nogle kilometer i benene, som vel er det vigtigste. Der er selvfølgelig en masse ting, jeg gerne vil forbedre, men man kan ikke nå det hele på en gang. Først og fremmest skal jeg vænne mig til et anderledes spilssystem, som vi spiller med her på landsholdet, men jeg synes jeg slap udmærket fra det.

Luften herovre er en del tyndere, så man bliver meget hurtigt mere forpustet, end hvis man spillede derhjemme i DK. Det gælder også til vores træninger, hvor pulsen ryger hurtigt i vejret til blot opvarmning. Så kampen var en hård en af slagsen, selvom vi kun spillede 45 minutter alle sammen.

Besøg i Mexico City

Det går bedre med at vænne sig til tidsforskellen. Jo flere dage der går, desto mere vant til det bliver man.

Vi har været på besøg inde i centrum af Mexico City. Det var en fed oplevelse. Det var utrolig mange mennesker helt inde i centrum, og man fik sådan en rigtig mexicansk stemning, når man gik på sidegaderne med alle boderne. Vi så også katedralen, som virkelig er majestætisk.

Vi rejser hjem igen søndag, og har inden da endnu en kamp mod Mexicos OL-landshold. Sidste del af turen forventer jeg ikke, vil adskille sig så meget fra den første del. Vi har en kamp på lørdag, som jeg ser frem til. Det er med at gøre sit bedste, for så kan man ikke gøre mere.

På mandag kan du læse den sidste del af min dagbog.

/Magnus.

PS. Læs første afsnit af dagbogen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen