1. april 2023

Ny tredjetrøje i luften!

Silkeborg IF lancerer nu den nye ”3rd Away-trøje”, som bygger bro til byens historie og den eftertragtede udebanetrøje fra det europæiske efterår.

”Silkeborg IF! Rød og hvid og blå!” gjalder det ofte ud over Den Røde Tribune, og nu er den blå del for alvor kommet i spil, idet SIFs nye tredjetrøje netop er kommet til salg.

Trøjen er udviklet i samarbejde mellem Silkeborg IF, Uhlsport og SPORT 24 og rummer flotte detaljer.

– På siderne af Danmarks smukkeste fodboldstadion, JYSK park, hænger Silkeborg IFs mere end 100 år gamle og stolte logo med sine flotte farver i rød og hvid og blå. Den nye ”3rd Away-trøje” læner sig op ad vores klubfarver og kommer i en klar blå farve, der signalerer stabilitet, tro og tillid, mens skuldrene er belagt med et sort, grafisk udtryk, der byder vores modstandere det stik modsatte. “Silkeborgen” er placeret i bunden af trøjen og bygger bro til både byens historie og den legendariske away-trøje fra vores Europa-kampagne fra efteråret 2022. Vi tror på, at den her trøje bliver et kæmpe hit, siger indkøbsdirektør (og glødende SIF-fan) Klaus Midtgaard fra SPORT 24.

Den nye 3rd Away SIF-trøje bliver solgt fra og med lørdag den 1. april i SPORT 24 Vestergade, på SIF-shoppen.dk og i SIF-Shoppen på JYSK park i forbindelse med kampdage.

Den sælges i børnestørrelser fra 6-14 år for 550,- kroner og i voksenstørrelser fra S til 3XL for 650,- kroner.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen