15. januar 2021

Nambishi forlader SIF til sommer

Valance Nambishi har skrevet kontrakt med FC Fredericia fra 1. juli 2021. Midtbanespillerens kontrakt i SIF udløber 30. juni.

23-årige Valance Nambishi forlader SIF til sommer. Han har skrevet kontrakt med FC Fredericia fra 1. juli. Valance Nambishi har fået sin fodboldopvæskt i SIF’s talent-sektor og blev indlemmet i førsteholdstruppen i starten af 2017. Siden er det blevet til 39 kampe på førsteholdet.

Valance Nambishi bliver i FC Fredericia genforenet med cheftræner Michael Hansen, der stod i spidsen for SIF i oprykningssæsonen 2018/19, hvor Valance Nambishi kæmpede sig ind på den centrale midtbane og spillede en vigtig rolle i kampen for at nå oprykningen.

I de seneste halvanden sæson under Kent Nielsen er det kun blevet til sporadiske optrædener på SIF’s bedste hold, primært som indskifter.

– Vi ønsker Valance al mulig held og lykke i Fredericia og takker ham for indsatsen i SIF. Og så glæder vi os over, at vi stadig har ham i vores trup i resten af sæsonen, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker.

Valance Nambishi kontrakt i SIF udløber med udgangen af juni.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen