27. juli 2018

More Blessings bag ny indløbssang til SIF

More Blessings bag ny indløbssang til SIF

Silkeborg-bandet More Blessings har sammen med Simon Kvamm leget med klassikeren Silkeborg-valsen. Resultatet er blevet SIF’s nye indløbssang, som trioen præsenterer i pausen af SIF-Thisted søndag.

”Silkeborg, i regn og slud og blæst, Silkeborg, i solskin er du bedst…”

De fleste silkeborgensere kender Silkeborg-valsen skrevet af Jørgen Sølvsteen og Hardy Mogensen. Nu får den gamle Silkeborg-klassiker et helt nyt udtryk.

Det er Silkeborg-musikerne Stefan Kvamm, Jakob Meyland og Anders Ejner Petersen – tilsammen More Blessings – der sammen med Stefan Kvamms bror Simon står bag. Sangen har fået titlen “Vi er Søhøjlandet,” og sangen bliver SIF’s nye indløbssang.

Når sæsonen indledes søndag med Thisteds besøg på JYSK park, vil SIF-spillerne gå ind til tonerne af den ny-indspillede udgave. I pausen vil More Blessings gå på kunstgræsset og give en semi-live udgave af “Vi er Søhøjlandet”, så alle SIF-tilhængere bliver fortrolige med den. Undervejs i kampen vil der også blive brugt bidder af sangen ved bl.a. SIF-scoringer.

DJ Ötzi stortromme og Eurodance synth
– Vi spillede Silkeborg-valsen i sin oprindelige udgave, da vi var med til at indvie JYSK park sidste sommer. Det er jo ud over alle grænser en Silkeborg-klassiker, og vi fik lyst til at lege videre med den, siger Stefan Kvamm fra More Blessings.

Det har trioen så gjort sammen med Simon Kvamm, og det er der kommet en helt anden sang ud af – dog med noter af det gamle.

– Vi har smidt valsetakten og harmonikaen ud og i stedet tilsat mere tempo, DJ Ötzi stortromme og Eurodance synth samtidig med at vi har haft respekt for originalen. Vi håber at folk tager godt imod den, og synes at den nye udgave er sjov og festlig, siger Stefan Kvamm, der sammen med Anders Ejner Petersen og Jacob Meyland spillede “Vi er Søhøjlandet” første gang til koncerten ved fanfesten på Østerbro Stadion forud for pokalfinalen Kr. Himmelfartsdag.

More Blessings har lavet en special-klipning af “Vi er Søhøjlandet”, der er skræddersyet til SIF’s indløb. SIF’s nye indløbssang kan høres i sin helhed her:

Et hjerteprojekt
“Vi er Søhøjlandet” er et rent hjerteprojekt for musikerne bag, der kvit og frit har overdraget sangen til SIF, så klubben kan bruge den som et musikalsk ikon omkring hjemmekampene.

De oprindelige forfattere til Silkeborg-valsen, Jørgen Sølvsteen og Hardy Mogensen, har ikke bare godkendt projektet, men er også begejstrede over More Blessings initiativ. Hardy Mogensen fyldte i øvrigt 85 år på pokaldagen Kr. Himmelfartsdag, da sangen blev spillet første gang.

Nu er nummeret blevet finpudset og indspillet, så den også kan spilles ud over højtalerne på JYSK park. Og i de silkeborgensiske fodboldhjem som opvarmning til den nye sæson.

Kom på JYSK park søndag kl. 13.45 og oplev den nye indløbssang og SIF’s sæsonpremiere mod Thisted. Køb billet fra kun 50 kr. her.

I videoen nedenunder kan du høre, hvad SIF-spillerne siger til den nye indløbsang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen