27. juli 2018

To mål af ny angriber sikrede testsejr til U19

To mål af ny angriber sikrede testsejr til U19

Silkeborg IFs U19-hold vandt med 2-1 over SønderjyskE i en testkamp, som afslørede et nyt giftigt makkerpar i SIF-offensiven.

Sebastian Jørgensen til Oliver Haurits. Den kombination kan vise sig at være særdeles giftig fremadrettet for SIFs U19-mandskab. Torsdag viste duoen sig i hvert fald leveringsdygtig i to scoringer, som var nok til at vinde træningskampen mod SønderjyskE.

– Vi havde op til kampen haft fokus på vores forsvarsspil, pres og erobringsspil. Det lykkedes vi fint med, idet vi kampen igennem formåede at skifte vores preslinje. Dette gjorde, at det var os der tog initiativ i kampen og Sønderjyske havde svært ved at finde løsninger. Vi kommer foran på mål af Oliver Haurits efter flot forarbejde af Sebastian Jørgensen. De kommer på 1-1 efter en opspilsfejl, hvor vi ser lidt skidt ud, fortæller U19-holdets cheftræner, Thomas Loft Jensen.

– Vi scorer til 2-1 lige før pausen, igen er det Oliver Haurits og igen flot forarbejde af Sebastian Jørgensen. I 2. halvleg er det igen os, der tager teten, men vi brænder straffespark og andre store chancer, lyder det fra Thomas Loft, som dog i sidste ende kunne se sit hold trække sig sejrrigt ud af opgøret-

– Jeg synes, at vores forsvarsspil og presspil så fornuftigt ud, og vi skaber mange chancer, men vi mangler lidt skarphed foran mål. Vi laver stadig for store individuelle fejl, som koster os dyrt. Derfor skal vi arbejde med at blive mere afklaret. Jeg synes, det var en fornøjelse at se Sebastian Jørgensen idag. Han er både gennembrudsstærk og arbejder hårdt defensivt. Men alt i alt en flot præstation af drengene, fortæller Thomas Loft.

Silkeborg IF U19 – SønderjyskE U19 2-1 (2-1)
Mål: Oliver Haurits 2

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen