25. juli 2018

SIF køber angriber i Sverige

SIF køber angriber i Sverige

Silkeborg IF har været på indkøb i svenske IK Sirius, hvor den 25-årige angriber, Shkodran Maholli, er hentet. Han er kommet på en to-årig kontrakt i Søhøjlandet.

Silkeborg IF har fundet den angriber, klubben har været på jagt efter hele sommeren. Han hedder Shkodran Maholli og er svensk med Kosovo-albanske rødder. Den 25-årige angriber er købt fri af sin kontrakt i Allsvenskan-klubben Sirius, som han i det seneste år har spillet 26 kampe og scoret 6 mål for.

– Vores jagt på en angriber bragte os til Sverige, hvor vi gennem gode kontakter blev gjort opmærksom på Shkodran Maholli. En fysisk stærk angriber, der både er god i hovedspillet og har et godt spark med venstrebenet. I sine kampe for IK Sirius har han vist, at han både har næse for selv at opsøge chancerne og også sætte sine holdkammerater op til afslutninger. Jeg glæder mig til at se Shkodran i SIF’s røde trøje, siger SIF-manager Peter Sørensen.

Shkodran Maholli træner med sine nye holdkammerater fra fredag, og er således i spil til premierekampen søndag i NordicBet Ligaen mod Thisted FC.

Den svenske angriber er vokset op i Halmstad, hvor han allerede som 13-årig kom til Halmstad BK’s ungdomsakademi fra den lille klub Hyltebruks IF. Han spillede ungdomsfodbold i Halmstad, hvor han ogå debuterede som senior-spiller. Inden ankomsten til IK Sirius for et år siden havde han et kortvarigt ophold i BK Häcken. Silkeborg IF er hans første udenlandske klub.

– Jeg er rigtig glad. Jeg glæder mig til at være med på rejsen tilbage mod Superligaen, fortæller den 25-årige svensker, som har været imponeret af forholdene i Silkeborg.

– Det er en rigtig professionel klub med gode faciliteter. Stadionet ser næsten magisk ud, så det glæder jeg mig til at prøve, fortæller Maholli, som er mindre snakkesalig om egne evner.

– Jeg foretrækker at lade venstrebenet tale, smågriner SIFs nye angriber, som allerede søndag kan få sin debut.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen