20. september 2018

Midtbane-talent skriver lang kontrakt med SIF

Midtbanetalent skriver lang kontrakt med SIF

20-årige Mads Emil Madsen har forlænget sin kontrakt med Silkeborg IF med godt fire år. “Jeg er glad for at kunne betale tilbage for al det, SIF har gjort for mig,” siger han.

Mads Emil Madsen skrev torsdag morgen under på en forlængelse af sin kontrakt i SIF, så den nu udløber ved udgangen af 2022. Den 20-årige SIF’er ser det som et stort plus, at aftalen løber i næsten fire et halvt år, og han er glad for at kunne give noget tilbage til den klub, hvor han har spillet siden han kom ind på klubbens U13-hold fra Gl. Rye IF.

– Det er megafedt. Jeg er glad for at have skrevet under på en lang kontrakt, for det giver mig ro til at koncentrere mig om fodbold og om at udvikle mig. Og så er det også en rar følelse, at jeg kan give noget tilbage til SIF. Klubben har investeret mange ressourcer i mig, og gennem min tid på ungdomselite-holdene har hver eneste af de trænere, jeg har haft, bidraget til at jeg har kunnet udvikle mig. Nu er det tid for mig at betale tilbage, siger Mads Emil Madsen.

Hele talentudviklings-systemet
Den 20-årige midtbanespiller har været igennem hele SIF’s talentudviklingssystem. Han kom ind på Talent Team og klubbens U13-hold fra Gl. Rye og gik sideløbende i 7.-9. klasse på Sølystskolen. Han fortsatte på Silkeborg Fodbold College og College360 (HTX) inden han nu er trådt ind som fuldtidsansat fodboldspiller i SIF.

– Jeg er meget glad for, at Mads Emil Madsen nu er kommet på en langtidsaftale. Han er kommet godt ind i sin seniortid og bidrager nu til resultaterne for vores førstehold. I min verden er det en flot historie. Mads Emil kom ind til os som 12-årig, han har udviklet sig i vores talent-system, og nu er han en fast del af vores førsteholdstrup. SIF høster nu de frø, vi i fællesskab med Mads Emil har sået op igennem talentrækkerne, siger SIF’s sportschef, Jesper Stüker.

Lars Lilholt som rygsponsor
Mads Emil Madsen er fra Gl. Rye og spillede børnefodbold i Gl. Rye IF. Hans rygsponsor er Lars Lilholt Band, og det knytter der sig en særlig historie til. En af Mads Emils bedste venner fra barndomstiden er Lars Lilholts søn, og den populære musiker, der netop har afsluttet sin sommerturné med en udsolgt koncert i Indelukket, har været træner for SIF-talentet. Lars Lilholt valgte derfor for et par år siden at købe rygsponsoratet på trøje nr. 21, Mads Emil Madsen, og nu er musikeren rygsponsor for et af de talenter, der i øjeblikket er fast mand i SIF’s startopstilling.

– Jeg var igennem en god opstart i sommerferien, og så fik jeg chancen i den tredje kamp mod HB Køge. Det gik ikke så godt for holdet, men jeg spillede okay. Nu er Michael Hansen blevet træner, og han praktiserer en lidt anden spillestil, der tilgodeser de kvaliteter, jeg har. Jeg har været med fra start siden, og nu er jeg bare sulten efter endnu mere, siger Mads Emil Madsen, der adspurgt til hans drøm er klar i mælet.

– Superligaen med SIF er mit mål. Vi skal tilbage hurtigst muligt, siger han.

Mads Emil Madsen er indtil videre noteret for 17 kampe for SIF.

Billedtekst: Mads Emil Madsen er fra Gl. Rye og spillede børnefodbold i Gl. Rye IF, hvor han havde Lars Lilholt som træner og Lilholts søn er en af Mads Emil Madsens venner fra dengang. Derfor er Lars Liltholt band rygsponsor for SIF-talentet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen