21. september 2018

SIF inviterer sæde-købere i Eniig Loungen

SIF inviterer sæde-købere i Eniig Loungen

128 af de fans, der købte et sæde i fem år, da JYSK park skulle finansieres, kommer i Eniig Loungen til søndagens kamp mod Nykøbing FC.

JYSK park blev bygget på et bredt fundament af penge fra erhvervsliv, kommune og private silkeborgensere med hjerte for fodbold. Et af de mange elementer, der var med til at rejse pengene til byggeriet, var privat-personers køb af sæsonkort med fast sæde i en fem-årig periode. Det var der 200, der gjorde, og dem har SIF inviteret i Eniig Lounge på søndag, når SIF møder Nykøbing FC. 128 har takket ja til invitationen.

– Vi vil gerne anerkende, at der er borgere i denne by, der hev 5-6.000 kroner ud af husholdningsbudgettet, da vi havde brug for det, og købte et sæde på et stadion, der ikke var bygget endnu. Derfor har vi inviteret alle 5 års-sæsonkort holdere til spisning og fri bar i Eniig Loungen på søndag, siger SIF’s adm. direktør, Kent Madsen.

JYSK park kostede 130 mio. kr., hvoraf Silkeborg Kommune, der er ejer af byens nye stadion, kom med de 60 mio. kr. finansieret gennem salg af byggegrunde på den gamle stadiongrund i Sydbyen. 70 mio. kr. er rejst gennem mange forskellige kanaler. JYSK har købt navnerettighederne for 15 mio. kr. og Jyske Bank har købt hovedtribune-sponsoratet for 10 mio. kr. Også Eniig og Mascot er blandt de store bidragydere ligesom en meget bred vifte af byens virksomheder og organisationer har været med i finansieringen. Og så er der de private penge fra 5 års sæsonkortholderne.

Kampen på søndag har kickoff kl. 13.45. Der er fanzone i Reimar Foyeren med bl.a. varm kakao og boller fra kl. 12.00.

Køb billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen