6. august 2022

”Man skal ikke lade sig snyde af AaB’s pointhøst”

Kent Nielsen har stor respekt for mandagens modstandere fra AaB, som i hans øjne har fået markant færre point end fortjent de første tre runder, og han forventer en vanskelig opgave.

3F Superligaen, 4. spillerunde – mandag den 8. august klokken 19.00 på JYSK park
Silkeborg IF – AaB
Køb billet her
Husk fanzone fra kl. 17.00

Mandagens modstandere fra AaB har efter de tre første kampe af 3F Superligaen blot hentet et enkelt point, hvilket skete i søndags hjemme mod AC Horsens. Inden da måtte nordjyderne indkassere et sent nederlag i Viborg og lide samme skæbne hjemme mod FC København i en kamp, der bølgede begge veje.

SIFs cheftræner Kent Nielsen advarer derfor imod, at man lader sig snyde af nordjydernes pointhøst op til mandagens opgør på JYSK park.

– AaB har rent pointmæssigt ikke fået den start på sæsonen, som de havde håbet på – og heller ikke, som de egentlig har spillet til. De kan med rette føle, at de har fortjent mere, og de var bestemt ikke heldige mod hverken Viborg, FCK eller senest Horsens, hvor de ligefrem vadede i chancer. Så man skal ikke lade sig snyde ved at kigge enøjet på deres pointantal – det er en klasse-modstander og i min optik et tophold, der kommer på besøg mandag. De har masser af kvalitet både som hold og individuelt, og vi får helt sikkert nok at se til. De har stor kreativitet, er farlige på standarder og har også i Ementa en ny 9’er, der bliver lidt af en mundfuld at håndtere. Så jeg forventer et svært og tæt opgør, og i det hele taget synes jeg, at det er lidt for tidligt at drage alle de her konklusioner efter så kort tid i sæsonen, som mange har travlt med. Det bliver for billigt, siger Kent Nielsen.

I modsætning til nordjyderne har cheftrænerens eget SIF-mandskab høstet solide syv point i sæsonens første tre kampe – men til gengæld ikke sprudlet rent spillemæssigt.

– Vi har ikke ramt vores niveau endnu, selv om pointhøsten siger noget andet – og det kan vi jo ikke være helt tilfredse med. Vi vil helst have begge dele, men selvfølgelig har det rent pointmæssigt været en super start – og det tager vi gerne med. Der er dog ingen tvivl om, at hvis vi skal lykkes mod AaB, så må vi forvente at skulle ramme vores spil og flow meget bedre, end vi er lykkedes med hidtil. Vi skal være en kompakt enhed og lykkes med vores koncept, og det er dét, vi har trænet på og sigter efter.  Og selv om mange har travlt med at snakke om Europa og transfers og alt muligt andet, så fortsætter vi som altid med at holde snuden i sporet og udelukkende koncentrere os om den næste kamp. Og det er mandag aften mod AaB, og den glæder vi os til, slutter cheftræneren.

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen