3. august 2022

Festen fortsætter på JYSK park på mandag

Fanzone: Fodboldfeberen raser i Silkeborg, og på mandag fortsætter festen forhåbentligt. AaB kommer på besøg i en kamp, hvor stimen skal øges til fire sejre i træk mod nordjyderne.

  • Den bedste 3-kamps start nogensinde i Superligaen for SIF i klubbens historie
  • 5 sejre i de seneste 6 kampe på JYSK park
  • 7028 tilskuere i søndags
  • 9 point i de sidste 3 kampe mod AaB

Dette er et udpluk af de umiddelbare kendsgerninger for Søhøjlandets Helte, som på mandag kl. 19.00 igen skal i aktion på JYSK park. Uden for banen fortsætter festen i hvert fald med garanti, når vi igen slår dørene op til Happy ½ Hour, musik, aktiviteter og ikke mindst god stemning i fanzonen.

SIF-shoppen samt fanzonen åbner kl. 17.00, hvor der den første halve time vil være fadøl til kun 25 kr.
Fanzonen vil derudover i samarbejde med Winther Sport og Fritid indeholde aktiviteter som panna-bane og bordfodbold, ligesom Den Rullende Pølsemand atter disker op med lækkerier til ganen.

Vi håber igen at se den flotte og massive opbakning, som vi har oplevet i hele 2022, og vi vil gøre vores allerbedste for at skabe en stor mandags-fest.

Køb din billet til kampen eller køb sæsonkort/abonnement her: https://billet.silkeborgif.com/
Mod Brøndby i søndags blev samtlige sæder på Danmarks smukkeste fodboldstadion udsolgt. Husk i den forbindelse også, at sæsonkortholdere/abonnenter får forkøbsret til de forestående, europæiske kampe.

Kampen på mandag mod AaB er samtidig den første, hvor de nye sæder på JYSK parks to fansektioner er monteret som forberedelse til det europæiske eventyr. Vær derfor opmærksom på, at der i resten af efterårssæsonen til både europæiske og hjemlige kampe er en begrænset kapacitet på 8.000. Sæderne på både Den Røde Tribune og udebanesektionen sælges til kampene i 3F Superligaen som unummererede.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen