3. november 2020

Magnus Mattsson udtaget til landshold

Magnus Mattsson er tilbage i landsholdsvarmen efter sit forrygende efterår ovenpå halvandet års skadespause.

Magnus Mattsson har taget 1. division med storm i dette fodbold-efterår, hvor han er vendt tilbage efter halvandet års skadespause. Ni mål i de første 10 kampe – plus tre i Sydbank Pokalen – har givet genlyd i divisions-landskabet omkring SIF, men det er også blevet bemærket hos U21-landstræner Albert Capellas. Landstræneren har således i dag udtaget Magnus Mattsson i den trup på 20 spillere, der møder Rumænien tirsdag 17. november i Bukarest.

Kampen er den sidste i EM-kvalifikationen, hvor Danmark allerede har kvalificeret sig til slutrunden i foråret og sommeren 2021.

Også SIF’s centralforsvarer Frederik Alves Ibsen er blevet udtaget blandt de 20 navne, Capellas har udvalgt. Han har været med i de seneste tre kampe på U21-landsholdet. Derimod er der ikke blevet plads til SIF-backen Rasmus Carstensen, der ellers har været med i de seneste fire kampe, men i øjeblikket er i isolation på grund af en positiv covid-19-test, som gør det tvivlsomt, om han kan nå at blive klar til kampen i Rumænien.

Magnus Mattsson har en enkelt gang tidligere optrådt på det danske U21-landshold. Det var i en venskabskamp mod Mexico i Mexico City i januar 2019. Mattsson er noteret for i alt 11 ungdomslandskampe og 1 mål for Danmark.

Det danske A-landshold er også blevet udtaget til de kommende kampe mod Sverige, Island og Belgien. Her har landstræner Kasper Hjulmand igen de to ex-SIF’ere, Voel-drengen Kasper Dolberg (OGC Nice) og Sejs-knægten Robert Skov (TSG 1899 Hoffenheim) med.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 02.04. kl. 14.00
Scroll til toppen

Menu