3. november 2020

Reserveliga lukkes ned resten af 2020

Divisionsforeningen har besluttet at aflyse de resterende kampe i efterårets Reserveliga som konsekvens af corona-pandemien. 

Billedtekst: For en uge siden vandt SIF 2-0 i Horsens i en reserveliga-kamp. Det bliver SIF’s sidste opgør i turneringen i år. Foto: Ulla Myrhøj.

Divisionsforeningen har besluttet at indstille al aktivitet i Reserveligaen for resten af året. SIF skulle have spillet hjemmekampe mod Hobro 23. november og Viborg 7. december, men de to kampe bliver ikke til noget. I alt er 20 kampe aflyst for de 16 hold, der deltager i turneringen.

Aflysningen sker med baggrund i det høje covid-19 smittetal i samfundet. Ikke fordi der er forhøjet smittefare ved afviklingen af selve kampene – der er intet, der tyder på at covid-19 smitte spredes i kamp – men der vil sandsynligvis være en forøget risiko for spredning i forbindelse med afvikling – transport, omklædning, miks af spillere på tværs af hold (U19, førsteholdstrup, prøvespillere) etc. Da det er en uofficiel turnering uden op- og nedrykning, er det relativt konsekvensfrit at lukke den ned.

Kampene i 3F Superligaen og 1. division afvikles som planlagt, som det også skete søndag for SIF på trods af ni corona-smittede på og omkring holdet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Programsættes senere
Scroll til toppen

Menu