29. november 2021

Koldt i Kolding – men 3-1 sejr

Det var rigtig vinterkoldt, selv om solen skinnede ned over Autocentralen Park – så det varmede godt med en 3-1 sejr til SIFs reserver over Kolding IFs 2. divisionshold.

Søren Tengstedt stod for de to scoringer i de sidste 45 minutter, der sammen med Frederik Carstensens mål i 1. halvleg gav en samlet 3-1 sejr i Kolding i en testkamp mandag formiddag.

Tre målgivende minutter
Hjemmeholdet lagde bedst og aggressivt ud, og efter et kvarters spil gav det bonus i form af en 1-0 føring på et godt skud fra kanten af feltet over i modsatte hjørne af målet – og selv om tilbagevendte Oscar Hedvall strakte sig i fuld længde, kunne han ikke forhindre det velplacerede skud i at stryge i mål.

Glæden blev dog kort for koldingenserne, idet der kun skulle gå tre minutter, inden Frederik Carstensen, der spillede helt i front, kunne udligne efter udmærket opspil. Den kraftfulde angriber placerede fra højre side af feltet fornemt bolden i modsatte side af målet.

De to hurtige mål lovede godt for resten af halvlegen, men det blev kun til en masse spillen bolden rundt på midten af banen. Kolding trykkede dog lidt på, uden at det blev til det store, og da gæsterne i denne periode ikke havde meget at byde på rent angrebsmæssigt, blev det ikke til flere scoringer, så stillingen ved pausen var 1-1.

Mere SIF i 2. halvleg
SIFerne kom meget bedre med efter pausen, og efter bare syv minutter gjorde Søren Tengstedt det til 1-2, da han efter et par gode træk fandt plads til at sende bolden ind bag  Kolding-målmanden.

Få minutter senere var hjemmeholdet farlige foran Hedvalls mål, men Alexander Busch kom godt på tværs og fik i forening med Tengstedt afværget forsøget. Efter at have hjulpet til i forsvaret var samme Tengstedt kort efter på spil i den modsatte ende, og på et oplæg fra Andreas Oggesen fordoblede han sin målscore og øgede føringen til 3-1.

Kolding svarede igen med et forsøg få minutter senere, men Oscar Hedvall gik godt ud af sit mål og fik grebet ind i tide. Hjemmeholdets eneste deciderede skud på mål i halvlegen faldt i sidste minut, men Hedvall var på sin post, selv om skuddet blev rettet af. Så alt i alt må det siges, at sejren til de røde reserver var fortjent.

Kolding IF, 2. division – Silkeborg IF, reserver, 1-3 (1-1)
Autocentralen Park

Målscorere: 1-0 (15), 1-1 (18) Frederik Carstensen, 1-2 (52) 0g 1-3 (60), Søren Tengstedt.

SIF: Oscar Hedvall, Jonathan Pank (46: Jeppe Kilden Grøn), Alexander Busch, Joel Felix, Nicklas Mehl (46: Marcus Baggesen), Anders Klynge (67: Andreas Bøndergaard), Anders Dahl, Andreas Oggesen, Søren Tengstedt, Gustav Marcussen, Frederik Carstensen.