30. november 2021

Fire SIFere til U15-landsholdssamling

De unge SIF-talenter Simon Fynbo Stüker, William Kirk, Lasse Abildgaard og William Korup Pedersen fra årgang 2007 er alle fire indkaldt til DBUs U15-landsholdssamling.

DBU har indkaldt fire SIF-spillere til den forestående U15-landsholdssamling i Vildbjerg den 6.-9. december. U15-samlingerne kan ses som et forstadie til U16-landsholdet, som er det yngste af DBUs officielle landshold.

Det drejer sig om SIFerne Simon Fynbo Stüker, William Kirk, Lasse Abildgaard og William Korup Pedersen, som alle er fra årgang 2007, og udtagelserne vækker tilfredshed hos talentchef Peter Christian Hansen.

– Det er et fint skulderklap til både spillerne selv, men også en anerkendelse af det gode arbejde, der er blevet lavet på årgangen. Det er rigtig flot at have fire spillere med til denne landsholdssamling, og vi glæder os til at følge dem til samlingen, siger ”PC”.

William Kirk er kommet til SIF fra netop Vildbjerg, mens Lasse Abildgaard er kommet fra samarbejdsklubben GFG Voel. Simon Stüker og William Korup Pedersen har en fortid i samarbejdsklubben ØBG.

 

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen