29. november 2021

God weekend for ungdomseliten

SIFs ungdomselitehold U19, U17 og U15 spillede i weekenden mod AC Horsens, mens U13 mødte Vejle Boldklub. Hør fra alle trænerne her.

U19: AC Horsens – Silkeborg IF 1-0 (0-0)

– Vi spillede en ok 1. halvleg, som vi dominerede, og hvor vi kunne have bragt os foran – når vi fik spillet hurtigt og med få berøringer, kom vi godt forbi dem. Horsens ændrede til fem spillere i bagkæden efter pausen, og det lykkedes vi dårligt med at dirke op, og det bagrum, de afgav, kunne vi ikke udnytte. Efter en times spil missede vi opdækningen på et hjørnespark, og de kunne bringe sig foran. I den resterende del af kampen kom vi aldrig tæt på en udligning, så det var en sløj afslutning på en halvsæson, der startede som lyn og torden med 5 sejre i træk – for så at slutte med 5 nederlag. Overordnet set er jeg dog godt tilfreds med efteråret, fordi vi i samtlige kampe har kunnet spille med om resultatet, og vi overvintrer da også i den bedste halvdel af tabellen, siger Jesper Mikkelsen.

 

U17: AC Horsens – Silkeborg IF 0-4 (0-2)
Mål SIF: Malthe Wallin, Rasmus Andersen, Sebastian Biller (2)

– Vi rundede efteråret af med et godt resultat og en god præstation i Horsens, hvor vi dominerede kampen fra start til slut og kreerede mange chancer – samtidig med, at vi gav virkelig få chancer væk. Jeg synes, at vi kampen igennem spillede med et fedt udtryk, mod i spillet, få berøringer, tydelige og gode positioner og var afklaret i vores restforsvar. Det eneste minus var, at kampen ikke allerede var lukket i pausen, hvor vi burde have ført med et par stykker mere. Heldigvis formåede drengene at gå ud og gøre det færdigt i 2. halvleg, og vi vandt fortjent 4-0 – det var også rart at spille til nul efter sidste uges syv mål imod, lyder det fra Casper Røjkjær.

 

U15: AC Horsens – Silkeborg IF 2-3 (2-1)
Mål SIF: Bertram Binggeli, Sebastian Christoffersen, William Pedersen

– Vores sidste turneringskamp i dette efterår gav en sejr, og det var fuldt fortjent, selv om cifrene ikke antyder så stor dominans. Vi var bedst fra start til slut og skabte et relativt stort antal chancer, hvor vi særligt i anden halvleg var dygtige til at omsætte et stort boldovertag til muligheder. Vi har en udfordring overfor indlæg, og to gange før pausen headede Horsens den i kassen. Drengene viste god moral og trykkede på i hele anden halvleg med tålmodigt spil, og det var efter gode spilvendinger og gode positioner i holdet, at vi scorede to gange. Vi havde muligheder for at dræbe kampen, men udnyttede ikke chancerne. Heldigvis gav vi ingen chancer væk i de sidste 30 minutter, og det var fedt med en sejr efter et flot efterår af drengene. Med tre 06’ere og tre 08’ere fra start var det et blandet hold, som trods dette var god i sync med det fodbold, vi gerne vil spille, og det var positivt at opleve. 06’erne styrkede igen holdet med et stærkt udtryk, fortæller Peter Ager Kristensen.

 

U13: Vejle Boldklub – Silkeborg IF 2-2 (1-2)
Mål SIF: Jibril Dezkam og Villads Mikkelsen

– U13 mødte et godt Vejle-hold i en kamp, der startede på det jævne, og især afstandene på den større 11-mands bane skal spillerne vænne sig til. Men som halvlegen skred frem, fik vi sat flere og flere afleveringer sammen, hvor især nabospillet lykkedes mod Vejles høje pres og vi kom væk fra at spille i bagrum for ofte og tidligt, selvom det dog gav os et fint mål til 1-0 og to fine chancer, der sluttede på underkanten af overliggeren. Bolde, bevægelse og positioner centralt var for dårligt i større perioder i opbygningsspillet, og det er noget, vi skal hjem at øve os endnu mere på. Men når det lykkedes, som det gjorde i korte perioder og ved især et flot 2-1 mål lige inden pausen, ser vi rigtig gode ud på den her årgang. Presspillet fungerede igen fint, hvorimod forsvars- og erobringsspillet efterlader et indtryk af, at vi indimellem er for flinke og passive og skal vise et højere konstant niveau af ærgerrighed i de faser af spillet. Vi gav Vejle en lang og god periode på bolden i anden halvleg, hvor vi dog står godt imod og slutter fint af i de sidste 10 minutter med flere gode opspil og omstillinger, der skulle have lukket kampen. Og med et lidt ærgerligt og uheldigt mål til 2-2 scoringen var vi skuffede over ikke at vinde, men ellers er vi fint tilfredse med præstationen generelt og især det potentiale, der stadig ligger og venter, siger Nick Sønderskov Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen