28. januar 2021

Kent Nielsen godt tilfreds med SIF-indsats

SIF-træneren var godt tilfreds med indsatsen mod FC Midtjylland, selv om det blev til et nederlag på 0-2 torsdag eftermiddag.

Kent Nielsen indledte med en konstatering, da han efter kampen blev bedt om at gøre status: Vi var ikke bare oppe imod de danske mestre, men også det bedste hold i Danmark p.t. Og de kom med den stærkest mulige start 11’er.

– Så vi fik øvet os i defensiv struktur, og jeg synes, at vi slap fint fra det. Jeg kan ikke pege fingre ad ret meget, spillerne sled godt i det og leverede en indsats. Vi holdt dem nede på et fåtal af muligheder og havde også en god målmand, konkluderede Kent Nielsen bagefter og konstaterede samtidig, at SIF med lidt held også kunne have scoret.

– Vi har et par omstillings-muligheder i 1. halvleg og også én i 2. Det var sådan nogle muligheder, hvor vi godt kunne have håbet på mere, hvis vi havde været mere effektive. Alt i alt er jeg dog godt tilfreds, sagde han og konstaterede samtidig, at SIF var bedst af de to hold i kampens indledning, men at FCM kampen igennem styrede spillet i de fleste perioder.

– Dér hvor de var bedre end os var på det individuelle plan, men det er der intet underligt i, når man tager forskellene i de to klubbers økonomiske muligheder i betragtning. Dér skal vores kollektiv være stærkt, og det synes jeg også, at det langt hen ad vejen var. På energi, disciplin og indsats er jeg godt med tilfreds. Vores defensive struktur var også god, og så skal vi arbejde med det fremadrettede udtryk de næste 14 dage, slog Kent Nielsen fast, bevidst om at kampene i 1. division vil blive spillet på andre præmisser, end dem SIF-spillerne oplevede mod FC Midtjylland.

– Det er altid godt at teste sig selv mod de bedste, og det gjorde vi i dag. Spillerne skulle stå på tæer hele tiden for at følge med, og det gjorde alle, slog Kent Nielsen fast.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen