28. januar 2021

Helenius: Det gik bedre end forventet

Efter sygdom i de første to testkampe var Nicklas Helenius klar til en halvleg mod FC Midtjylland torsdag. Og det gik bedre, end han havde forventet.

Nicklas Helenius har siddet ude i de første to test-kampe med sygdom, men torsdag var han klar, da SIF tog imod FC Midtjylland på JYSK park. Dermed spillede han sin første kamp i den røde trøje efter at være vendt tilbage til klubben i Søhøjlandet fra starten af 2021.

Han var bagefter godt tilfreds med SIF-indsatsen på trods af nederlaget på 0-2 mod det danske mesterhold.

– En svær kamp mod Danmarks bedste hold. Jeg synes vi leverer en fin indsats, og vi kunne lidt ufortjent godt have fået 1-1. I den første halve time synes jeg, at vi spiller rigtig godt. Derefter har de lidt mere fysik, og vi bliver en lille smule trætte, så ja, det blev lidt en forsvarskamp for os, men det er der også god læring i, for nogle gange skal vi kunne holde et resultat i 1. division, hvis vi er foran 1-0. Vi stod sammen og kæmpede for hinanden, lød den tilbagevendte angribers analyse.

– Det var fedt at spille igen. Det har været hårdt at ligge derhjemme i den sidste uge og kigge på at de andre spillede de første to kampe. Man vil gerne spille så meget som muligt her i opstarten og få noget kampføling, men jeg synes egentlig det gik fint, også lidt bedre rent “luftmæssigt”, end jeg havde regnet med. Jeg har været pænt langt nede, og man kan også stadig høre på min stemme, at jeg er lidt hæs med slim i halsen. Det var hårdt, men jeg bedre end jeg havde forventet, så jeg ser positivt fremad, sagde Nicklas Helenius.

Se og hør hele interviewet med Nicklas Helenius i videoen øverst på siden.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen