17. december 2020

Kent N. udtager 19 spillere til årets sidste kamp

Pelle Mattsson og Valance Nambishi er tilbage i SIF-truppen til årets sidste kamp i Skive fredag aften, hvor både Oscar Hedvall og Stefán Teitur Thórdarson er ude med skader. 

Efter nogle uger med udelukkende gode nyheder fra skadesfronten er SIF blevet ramt i ugen op til årets sidste kamp fredag aften i Skive. Når SIF løber ind på Hancock Arena kl. 19.00 er det uden målmand Oscar Hedvall og islandske Stefán Teitur Thórdarson.

Hedvall måtte udgå i lørdags mod Fredericia efter en halv time, og skaden har vist sig at være alvorlig. SIF-keeperen kommer sandsynligvis ikke i kamp mere i denne sæson og kan risikere, at måtte sidde ude i hele 2021. Stan van Bladeren overtager pladsen mod Skive, ligesom han gjorde i den sidste time mod Fredericia. Målmandstræner Thomas Nørgaard varetager funktionen som reservemålmand.

Under tirsdagens træning pådrog SIF’s islandske midtbanespiller Stefán Teitur Thórdarson sig desuden en mindre skade, der holder ham ude i Skive. Oveni har Mark Brink karantæne, så cheftræner Kent Nielsen har måttet tænke i alternative muligheder på sin midtbane til kampen.

Pelle Mattsson, der har siddet ude i to uger med en mindre skade, er derimod klar igen og med i den trup på 19 spillere, som Kent Nielsen har udtaget. Ny i forhold til Fredericia-kampen er også Valance Nambishi.

Truppen består af disse 19 spillere:
2. Rasmus Carstensen
4. Joel Felix
5. Svenn Crone
6. Pelle Mattsson
7. Nicolai Vallys
9. Alexander Lind
10. Magnus Mattsson
11. Emil Holten
15. Gustav Dahl
16. Stan van Bladeren
17. Mads Kaalund
21. Anders Klynge
22. Valance Nambishi
23. Nicklas Røjkjær
24. Jeppe Spliid Gertsen
25. Anders Hagelskjær
27. Sebastian Jørgensen
29. Wessam Abou Ali
30. Thomas Nørgaard

En spiller bliver siet fra en time før kampstart.

Kampen spilles på Hancock Arena i Skive fredag kl. 19.00 og kan streames på Viaplay. Streaming kræver download af Viaplay App’en til smartphone eller tablet samt abonnement på Viaplay Sportspakken. Se mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen