17. december 2020

Kaalund: Sund respekt for både bane og Skive

Mads Kaalund forventer en kamp med duelspil på en svær bane, når SIF fredag aften møder Skive på Hancock Arena i årets sidste kamp.

Mads Kaalund og den øvrige del af SIF-truppen står overfor årets sidste opgave fredag aften i Skive, og selv om det er rækkens bundhold, der er modstanderen, advarer midtbanespilleren mod at tage let på tingene. Dels vil en tung efterårsbane spille ind, dels kommer Skive med en frisk sejr.

– Det bliver en kamp, hvor vi skal have respekt for banen. Der vil være perioder, hvor vi ikke kommer til at spille så flot, som vi kan på vores eget kunstgræs på JYSK park, og der vil være dueller, som vi skal have en sund respekt for. Og i det hele taget skal vi have respekt for Skive, som kommer med en frisk sejr (over Hvidovre i neste runde – red.), lyder det fra Mads Kaalund.

– Den sejr vil give dem noget gejst, og det skal vi stå imod. Vi skal have gang i vores eget spil, når det kan lade sig gøre, og ellers komme med samme energi – og gerne mere – end den, de kommer med, fortsætter han.

Hør og se hele interviewet med Mads Kaalund øverst på siden.

Kampen spilles på Hancock Arena i Skive fredag kl. 19.00 og kan streames på Viaplay. Streaming kræver download af Viaplay App’en til smartphone eller tablet samt abonnement på Viaplay Sportspakken. Se mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen