17. december 2020

Kent N.: Det handler om at undgå fejl

Nøglen til sejr fredag aften i Skive ligger i evnen til at undgå fejl, påpeger SIF-træner Kent Nielsen inden årets sidste kamp.

Kent Nielsen er fokuseret på at få en god afslutning på et komprimeret efterår, når SIF fredag aften møder Skive IK på Hancock Arena. Men han advarer mod at tro, det bliver let, selv om Skive har haft en svær halvsæson med blot en enkelt sejr opnået i sidste weekend mod Hvidovre.

– Vi har haft et år, 2020, som ikke har været helt skævt, og det kunne være rigtig fint for os at slutte det af med en sejr, selv om vi alle sammen kan se, at kampene er blevet tættere og tættere, jo længere vi er kommet ind i sæsonen, og der er kommet flere overraskelser end tidligere. Det er vi bevidste om, siger Kent Nielsen, og ser en vigtig nøgle til sejren i evnen til at undgå at begå fejl på en vintertung bane.

Fokus på at undgå fejl
– Det er sådan en kamp, hvor det ikke er succes’erne på banen, der kommer til at afgøre det, men fejlene. Det kommer meget til at handle om at undgå at lave fejl, så det skal vi have fokus på, slår SIF-træneren fast.

– Det der først og fremmest fylder for os, er de tre point. Der er ikke noget, der bliver afgjort i morgen, men vi ved jo godt, hvad det handler om, og det er en sejr.

Alternative tanker
Kent Nielsen har været nødt til at tænke i alternative baner, da Mark Brink har karantæne, Oscar Hedvall er ude med en langtidsskade og Stefán Teitur Thórdarson i ugens løb også pådrog sig en skade, der forhindrer hans deltagelse.

– Stefán var det naturlige valg til at afløse for Mark, men så blev han skadet under træning i tirsdags. Det er en mindre ting, men han er ude af betragtning til i morgen. Så vi skal have opfundet noget, og der vil være spillere, der kommer til at spille på en uvant position. Men det er sådan, det er, siger Kent Nielsen og afviser, at der skal ændres på den gængse formation.

Føler med Hedvall
Givet er det, at Stan van Bladeren vil vikariere for Oscar Hedvall, som måtte trække sig ud af Fredericia-kampen med en skade efter en halv time. Efter at være blevet scannet har det vist sig, at skaden er ganske alvorlig, og Hedvall er ude i resten af sæsonen, og der er risisko for, at hele 2021 ryger for den unge målmand.

– Det der fylder mest hos os lige nu er Oscars situation. Det er ikke den julegave, man ønsker sig. Så det der har fyldt mest i forhold til Oscar er, hvordan vi nu og her kan støtte ham og også i det lange forløb, han står foran, kan hjælpe ham igennem. Og ellers handler det om, at vi skal ud og kigge os om efter en ny målmand, for i øjeblikket har vi kun én målmand, og det er for lidt. Vi er opmærksomme på markedet og samtidig rigtig godt tilfredse med Stan’s 70 minutter i Fredericia-kampen, siger Kent Nielsen, der sammen med sportschef Jesper Stüker søger en hurtig afklaring på målmands-spørgsmålet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen