7. juni 2020

Kent N.: Fokus på den enkelte kamp

N

Kent N.: Fokus på den enkelte kamp

“Vi er beviste om, at ud af 100, vil der ikke være mange, der klarer det. Men nogle gør. Vi går hårdt efter, at det bliver os,” siger Kent Nielsens om chancen for overlevelse

SIF-træner Kent Nielsen ærgrede sig naturligvis over, at det ikke lykkedes at vinde søndag i SønderjyskE. I det meste af 2. halvleg var SIF foran 2-1 og lå til at blive nummer 13 og dermed få en betydeligt nemmere vej mod overlevelse, end 14. pladsen udløser. Det lykkedes ikke, for to forudsætninger skulle være opfyldt. SIF skulle vinde, og Esbjerg skulle tabe med de tre mål, det lignede indtil 6 minutter før tid.

– I bund og grund er det ikke i dag, vi skal ærgre os, for vi spiller en godkendt kamp. Det var tidligere i sæsonen, det gik kiksede for os, lød det nøgternt fra Kent Nielsen, da han bagefter stillede op til interview på TV3+.

Situationen er nu sådan, at SIF skal hente 11 point på SønderjyskE i de seks kampe i gruppespillet for at blive nummer 3. Kun en 3. plads i puljen giver en chance for overlevelse via en play-off kamp. Kent Nielsen blev spurgt til de perspektiver.

– Vi er idrætsfolk, og vi jagter den mulighed, der er. Vi skal det som 18 point, der er at spille om, og så skal vi fortsætte med at holde fokus på den enkelte kamp. Vi blev afskrevet for længe siden, og alligevel var vi tæt på at blive nummer 13. Vi er selvfølgelig fuldt ud bevidste om, at ud af 100 er der meget få, der klarer at hente 11 point. Men nogle gør, og vi satser hårdt på, at det bliver os, slog Kent Nielsen fast.

Kent Nielsen fandt, at hans hold havde leveret en stærk indsats i lighed med tidligere udekampe, men han erkendte også, at det blev lidt for forsigtigt efter føringsmålet til 2-1.

– Jeg synes, at vi har udviklet os meget hen over sæsonen. Det så vi også i dag. Men efter føringsmålet blev vi lidt for forsigtige, ingen tog chancer og der blev spillet med for mange lange bolde. Vi får lidt flere kræfter mod slutningen i takt med udskiftningerne, men det rakte ikke, konstaterede SIF-træneren.

SIF står nu overfor seks kampe i et gruppespil med SønderjyskE, OB og Lyngby. Første kamp spilles allerede i den kommende weekend. SIF’s modstander er endnu ikke kendt, men det bliver på hjemmebane. Programmet for gruppespillet ventes offentliggjort i løbet af mandag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen