7. juni 2020

SIF i pulje med OB, Lyngby og SønderjyskE

SIF i pulje med OB, Lyngby og SønderjyskE

SIF skal hente 11 point på SønderjyskE, hvis drømmen om endnu en sæson i 3F Superligaen skal gå i opfyldelse. SIF møder ud over sønderjyderne OB og Lyngby i gruppespillet.

SIF  på hårdt arbejde i det kommende gruppespil. Det lykkedes som bekendt ikke Kent Nielsens mandskab at overhale Esbjerg på 13. pladsen, selv om det var tæt på søndag mod SønderjyskE, og dermed er der et hul på 11 point mellem SIF på gruppens 4. plads og SønderjyskE på gruppens 3. plads. Slutter SIF som nummer sidst i gruppen, er der direkte nedrykning. Lykkes det at hente og overhale SønderjyskE, venter en play-off kamp om at undgå nedrykning.

De to andre hold i puljen blev OB og Lyngby. Det var givet, da Randers og AC Horsens som nummer 7 og 8 fik lov at vælge pulje. De valgte begge gruppe 2 med Hobro og Esbjerg, da point-afstanden til 3. pladsen er større end i SIF og SønderjyskE’s pulje.

SIF får hjemmekamp i den første gruppespils-kamp, og det bliver allerede i den kommende weekend. Programmet er endnu ikke på plads, men ventes offentliggjort i løbet af mandag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen