28. juni 2024

Kent efter første test: ‘Altid irriterende at tabe’

Kent Nielsen er langt hen ad vejen tilfreds med sæsonens første test mod FCK, men det irriterer altid cheftræneren at tabe.

Silkeborg IF sparkede for alvor sæson forberedelserne i gang torsdag eftermiddag, da FC København lagde græs til sæsonens første testkamp.

Det blev til et nederlag på 1-0, men på trods af resultatet, så er det en nogenlunde tilfreds SIF-chef, der ser tilbage på opgøret.

– Det handlede mest om at få alle i gang, og det fik vi. Alle fik minutter i benene og vist sig frem. Vi fik også set mange af de unge, der gjorde en god figur. Så alt i alt er jeg tilfreds, selv om det altid er irriterende at tabe, siger Kent Nielsen og uddyber.

– Selv om vi pressede på og var bedst i kampens sidste 20 minutter, så synes jeg, det var fortjent, at FCK vandt, hvis det skulle findes en vinder. Men kampen skulle nok være endt 0-0. Vi havde noget tung træning siddende i benene, men det er helt efter planen på nuværende tidspunkt.

På søndag tager SIF imod norske Haugesund i endnu en træningskamp – husk der er gratis adgang for alle.

I weekendens test håber Kent Nielsen at holdet står lidt skarpere, selv om vi stadig er tidligt på sæsonen.

– Det bliver meget de samme forudsætninger til Haugesund-kampen. Vi skal have minutter i benene og trænet relationerne særligt i første halvleg og set lidt mere til de unge i løbet af kampen. Men forhåbentlig kommer vi med lidt mere friskhed både i benene og i hovedet, så vi får mere fart og flow i spillet langs jorden, siger Kent Nielsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen