30. september 2022

Kent: Det bliver bøvlet

Søndag klokken 14.00 venter et besøg af AC Horsens på JYSK park, og SIFs cheftræner Kent Nielsen forventer en bøvlet opgave mod et stærkt Horsens-mandskab.

– AC Horsens er meget svære at slå. De er hårdtarbejdende, velorganiserede og ekstremt committede, og jeg har dyb respekt for deres præstationer og resultater i 3F Superligaen. De har meget høj kvalitet på de parametre, som de gerne vil spille på, og det vil for alle hold være en svær opgave at møde Horsens. Det bliver det også for os, fastslår Kent Nielsen inden søndagens opgør på JYSK park, hvor der står tre meget vigtige point på spil.

– Horsens er dygtige til at forsvare sig og meget svære at skabe chancer imod. De arbejder stenhårdt, men jeg synes faktisk også, at de har mere at byde på rent offensivt, end de får kredit for. Selvfølgelig vil der være en del fokus på indlægsspillet og standarder, men de har altså også flere fine boldspillere og nogle giftige herrer oppe foran. Så ja, det bliver en meget vanskelig opgave, fortsætter cheftræneren.

Omvendt har Kent Nielsen også troen intakt i forhold til at skabe et godt resultat.

– Det tror vi altid på, men hvis det skal lykkes, skal vi have en høj udnyttelsesgrad, for vi kan ikke forvente at skabe ret mange chancer mod Horsens. De maser på i alle 90 minutter plus det løse og levner ikke meget plads, så det kræver kvalitet, tålmodighed og beslutningskompetence, når der åbner sig en sprække. Vi må ikke blive for stressede og forcerede – og vi ved udmærket, at det bliver bøvlet, slutter cheftræneren.

Støt SIFerne i den bøvlede udfordring – køb billet til kampen på billet.silkeborgif.com

Fanzone fra klokken 12.00 og Veteranmatch – læs mere her

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen