17. oktober 2023

Hvidovre away: Læs alt om fredagsturen til Sjælland her

SIF sparker fredag gang i 3F Superligaen igen, og skal du med til Hvidovre for at opleve den blomstrende udebanekultur, så læs med her.

Kampen

Landskampspausen lakker mod enden, og du kan allerede nu begynde at kigge frem mod fredagens opgør på Pro Ventilation Arena mellem Hvidovre IF – Silkeborg IF.

Et opgør mellem top og bund, hvor et formstærkt mandskab fra Søhøjlandet besøger oprykkerne fra Hvidovre IF, der endnu har deres første sejr i Superligaen til gode. Når tolvte spillerunde fløjtes i gang, indtager SIF 3F Superligaens tredjeplads, men tager vi alle tre point er førstepladsen vores – i hvert fald som minimum natten over…

Med hårdt arbejde og besvær sled Silkeborg mandskabet sig til en spinkel 1-0-sejr i sidste indbyrdes opgør på JYSK park, så der bliver brug for stor opbakning, hvis sejren endnu en gang skal i land.

SIF’s away-kultur er sjældent set bedre, der har været fantastisk opbakning på alle udebaneture i sæsonen, og intet tyder på, at det stopper nu. Vi ved, hvor mange støtter af Søhøjlandets Helte, der bor i det sjællandske, og vi glæder os til at se jer på fredag!

Husk halstørklædet over hovedet ved indløb!

Quiz

Er du ikke helt skarp på detaljerne til fredagens opgør, så quiz med her:

  • Fredagens møde er ikke kun et gensyn mellem den legendariske Tømrer & Lassen duo, det er også et gensyn mellem tidligere holdkammerater Kent Nielsen og Per Frandsen. Hvor mange A-landskampe har de to cheftrænere spillet sammen?
  • Kent Nielsen har et enkelt ophold i Aston Villa på CV’et. Per Frandsen har også et fodbold CV med store Europæiske klubber repræsenteret, men hvilke?
  • To af profilerne i Hvidovre IF var i sidste sæson med til at sikre oprykning til 3F Superligaen inden de i sommerens transfervindue skiftede til Silkeborg IF. Hvilke spillere er der tale om?

Bustur

Både Stoltheden & Stoltheden Ungdom samt SIFosis sender selvfølgelig bus til Hvidovre, og der er stadig ledige pladser, hvis du vil med. Meld dig til SIFosis bussen, der er som altid god stemning og godt selskab hele vejen. Der er afgang fra JYSK park kl. 15.00, og der kan købes kolde drikkevarer i bussen.

Køb din billet til bussen lige her.

Billetsalg

Hvis du ikke allerede har køb en billet til kampen, anbefaler vi at gøre det i online forsalg hurtigst muligt.
Billetter der købes i døren på kampdagen tillægges et gebyr på 10 kr. pr. billet. Køb din billet her.

Billetpriser i forsalg online:

Voksen:             kr. 100 (+ 10 kr. i billetgebyr)

Pensionister:    kr. 60 (+ 10 kr. i billetgebyr)

Børn (4-15 år): kr. 60 (+ 10 kr. i billetgebyr

Ankomst i bil

Der er begrænset parkerings muligheder i området omkring Pro Ventilation Arena. Der opfordres til at benytte de omkringliggende sideveje, Hvidovrevej eller ved Friheden Station.

Har du mulighed for at tage offentlig transport eller fanbussen fra JYSK park, er det at anbefale. Find din direkte rute til med offentlig transport lige her.

Tilskuerinfo

Pro Ventilation Arena

Sollentuna Allé 1, 2650 Hvidovre

Udebaneafsnittet er beliggende på den vestlige ende tribune.
BEMÆRK! Indgangen til udebaneafsnittet skal ske fra Sollentuna Allé. Det røde område er spærret af på kampdag, den blå pil angiver den indgang udebanefans skal benytte.

 

Dørene åbner halvanden time før kampstart.

Der er på endetribunen opstillet mobiltribuner med siddepladser, hvor det IKKE er tilladt at hoppe. Koordineret hop må kun ske på ståpladserne på jordplan. Dette er for alles sikkerhed, hvilket vi naturligvis ikke går på kompromis med.

Der kan på stadion betales med Dankort og MobilePay med tilknyttet Dankort. Det er IKKE muligt at betale med MasterCard, debetkort, og udenlandske kort.

TV

Er du forhindret i at følge jagten på førstepladsen live i Hvidovre, kan kampen ses på TV3Sport.

Svar

  • De to cheftrænere har spillet 3 A-landskampe sammen.
  • LOSC Lille, Bolton, Blackburn, Wigan.
  • Fredrik Carlsen & Andreas Pyndt.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen