17. oktober 2023

Billetbarometeret er tilbage!

Vi skal have løftet tilskuertallet i Silkeborg, og på det genindførte billetbarometer satser vi på at runde 6.000 tilskuere til næste hjemmekamp mod Odense Boldklub.

Silkeborg IF har fået en fantastisk indledning på sæsonen 2023/2024 og ligger til i toppen af 3F Superligaen!

Uden for kridtstregerne er vores dedikerede fans godt i gang med at sættehelt nye standarder for stemningen til vores hjemmekampe på JYSK park.

Men vi vil gerne have endnu flere fans til at blive en del af det røde fællesskab på Danmarks smukkeste fodboldstadion, så vi på lægterne kan matche de præstationer, som drengene leverer på banen.

Til det formål tager vi igen billetbarometeret frem til den kommende hjemmekamp mod OB søndag den 29. oktober kl. 16.00.

– Efter et forår, hvor det var lige ved og næsten for SIF, er det igen blevet rigtig, rigtig sjovt at gå til fodbold i Søhøjlandet. Der er ingen tvivl om, at vi sigter højt, når det kommer til tilskuertallet på JYSK park, hvor vi p.t. har et gennemsnit på 5.200 efter vores seks første kampe. Det vil vi gerne løfte, og hvis alt går op i en højere enhed, så kan vi forhåbentlig sammen sætte tilskuerrekord efter denne sæson. I første omgang bringer vi derfor det yderst populære billetbarometer tilbage, og vi sigter efter at sælge 6.000 billetter til kampen mod OB. Kom og støt gutterne – det har de i den grad fortjent, siger kommunikationschef Thomas Nørgaard.

Hvis der skal sættes all time tilskuerrekord i SIF, så skal tilskuertallet på 5665 fra bronzesæsonen passeres.

I første omgang gælder det om at få skabt en kæmpe fest på tribunen mod OB. Hjælp os med at banke barometeret i vejret – få fat i billetter på https://billet.silkeborgif.com/

Hvis du har sæsonkort eller abonnement, så kan du herunder se, hvordan du frigiver din billet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen