11. april 2022

”Hele byen smiler”

Cheftræner Kent Nielsen har lige som hele truppen et stort smil på læben på denne solbeskinnede mandag – dagen derpå efter den flotte 3-0 sejr mod Brøndby IF.

– Det er jo en dejlig dag i dag, og hele byen smiler. Det var første gang i mange år, at Silkeborg IF slog Brøndby, og humøret er selvfølgelig helt i top. Det var vigtigt at få en sejr oven på fire nederlag i træk, selv om jeg også er nødt til at sige, at de fire på stribe har fyldt mere i vores omverden end hos os selv, for det er rigtigt, når vi siger, at altid har fuld fokus på den næste kamp. På den måde lever vi jo lidt i en osteklokke, og i den osteklokke kigger vi nu også allerede frem mod FCK-kampen på torsdag, siger Kent Nielsen dagen derpå og fortsætter.

– Når dét er sagt, så er det også bare et faktum, at sådan en sejr over Brøndby giver en rigtig god energi i optakten til den næste kamp, og det er især vigtigt, når den næste kamp kommer så hurtigt. Det gør, at vi lige glæder os lidt ekstra til på torsdag og har lidt mere overskud, og vi glæder os allerede helt vildt til at bide skeer med Superligaens bedste hold, slutter cheftræneren.

 

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen