11. april 2022

U19 gav AaB et påskeæg

Lasse Kaihøi og Asbjørn Bøndergaard scorede begge dobbelt, da SIFs U19 slagtede AaB med 6-0 i weekenden. Der var også storsejre til U15 over AaB og til U13 over AGF.

Det var en stor dag på Søholt, da SIFs ungdomselite lørdag alle spillede hjemme. Læs reaktioner fra kampene her.


U19: SIF – AaB 6-0 (1-0)
Mål SIF: Lasse Kaihøj x 2, Asbjørn Bøndergaard x 2, Anders Dahl og Magnus Bøttker.
Se målene fra U19-kampen her.

– AaB fik en mand smidt ud efter 10 minutter, da Frederik Carstensen brød alene igennem og blev nedlagt. Det er ikke altid givet, at det giver holdet i overtal et momentum, men det gjorde det i dag for os. Vi havde bolden stort set hele tiden og fik lukket fint ned for deres standarder og omstillinger. Lasse Kaihøj fik scoret efter en halv time, og efter pausen fik vi for alvor hul på bylden og scorede 5 mål – heraf nogle rigtigt fine gennemspillede angreb med skarpe afslutninger. Det kan nogle gange være en udfordring at spille, når der er meget plads, men vi lykkedes supergodt med at holde tempo i spillet, spille med få berøringer og finde de åbne rum, som det uundgåeligt er svære at dække i undertal. Så stor ros til spillerne for at spille kampen på en moden måde – og fedt at lave 6 mål, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen.

U17: SIF – AaB 1-1 (1-0)
Mål SIF: Sebastian Biller.

– Det blev samme kampbillede, som vi oplevede sidst, vi spillede på hjemmebane. Vi havde fin dominans, skabte mange chancer og kom også foran, men vi kan simpelthen ikke få lukket kampene på trods af et stort chanceovertag. Det positive er, at vi er gode til at skabe chancer, og vi har tidligere bevist, at vi evner at udnytte dem. Sådan er det ikke lige for tiden, og det må vi anstrenge os på at forløse på onsdag mod Horsens. For spillet rækker til mere, end vi får ud af det lige i øjeblikket, lyder det fra U17 cheftræner Casper Røjkjær.

U15: SIF – AaB: 4-2 (2-2)
Mål SIF: Sebastian Christoffersen, Christian Spørring, William Faber og Simon Stüker.

– Vi kom bagud efter et par minutter, da vi ikke fik samlet en dyb bold op. Herfra var det dog kun i få perioder i kampen, hvor vi ikke var det bedste hold. Vi var ivrige og energiske i vores pres, hvor vi gik en smule højere, end vi plejer, og det kastede også en udligning af sig, da William Kirk fangede en bold på kanten af feltet, hvorefter William Faber spillede Sebastian Christoffersen fri. Vi kom igen bagud efter en omstilling imod, men udlignede ved et indlæg fra Christian Spørring, som sejlede hele vejen i kassen. Vi mødte lidt udfordringer i starten af 2. halvleg, hvor AaB’s høje pres kombineret med en stærk vind drillede os. Løbende fik vi med lidt kvikkere spil og et par tidlige, dybe bolde spillet os ud, og det blev igen med os i teten ift. angreb og chancer. Sebastian Christoffersen erobrede en bold og spillede William Faber fri, som afsluttede flot i kort hjørne. Simon Stüker kopierede kunststykket kort efter, da han afsluttede i samme hjørne efter endnu en frispilning af Sebastian Christoffersen. Jeg synes, vi var det dygtigste hold, og det var igen en stærk indsats af drengene. Det var stærkt, at vi kunne bygge videre på den flotte præstation mod FC Midtjylland i sidste uge, og nu satser vi stærkt på, at vi kan lave tre på stribe, når vi onsdag spiller hjemme mod Horsens. Med en sejr kan vi spille os op på en 3. plads i U15 Ligaen, fortæller U15-træner Peter Ager.

U14: SIF – Herning Fremad 1-2 (0-1)
Mål SIF: August Skyttehave

– Vi nåede desværre ikke helt i mål med intentionerne for kampen mod Herning Fremad. Ugens tema – hurtig boldomgang – og vores kollektive, relationelle spil i både VI og DE-spillet var vores udgangspunkt for at få afviklet en kamp på vores præmisser, men desværre satte kampen sig helt skævt fra start med et teknisk niveau på bolden langt under vanligt niveau. Og når vi samtidig manglede mod på bolden – og også mod til at tage kampen op med modstanderne på duelspillet – var vi logisk nok bagud 0-1 ved pausen. Udgangspunktet for at opnå et resultat blev forværret med en scoring af gæsterne kort inde i 2. halvleg. Målet blev til gengæld optakten til en ok 2. halvleg, hvor vi mere og mere lignede os selv med bedre kvalitet på bolden og med flere fine angreb, hvor vi desværre forsømte at afslutte store målchancer med tilstrækkelig kvalitet. Et direkte rødt kort til modstanderne på en god SIF-omstilling og et fint langskudsmål af August Skyttehave seks minutter før tid gav os håb. Desværre løb vi tør for tid – og vi må derfor konstatere, at vi skulle jagte for meget til at rette op på manglerne i vores spil fra den første halvdel af kampen, siger U14 cheftræner Peder Henriksen.

U13: SIF – AGF: 4-1 (0-0)
Mål SIF: Sebastian Christensen x 2, Frederik Ibsen og Jibril Dezkam.

– Det var en flot og velspillet kamp fra U13. Vi var under hele kampen det bedste hold og havde virkelig rykket os ift. sidste kamp. Vi kom med stor energi i presset, hvor relationerne og kommunikationen var i top. Derudover spillede vi med meget mere mod i VI-delen under opbygningsspillet. Ved at spille med mere mod, kunne vi fastholde bolden på AGFs halvdel i store dele af kampen. Vi scorer to mål efter flot højt pres og et fantastisk flot langskudsmål af Sebastian Christensen. Et stærkt udtryk fra drengene, som gav dem en flot og velfortjent sejr efter en flot indsats, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen