12. april 2022

”Vi skal måle os med landets bedste”

Kent Nielsen glæder sig til at tage udfordringen op mod FC København, som ifølge cheftræneren er landets bedste hold – men SIF rækker ud efter endnu en sejr.

Torsdag den 14. april klokken 16.00 på JYSK park
Silkeborg IF – FC København
Billetter her

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til en vanskelig, udfordrende og rigtig fed opgave.

– Vi har allerede spillet to meget tætte og uafgjorte kampe mod FC København i denne sæson, men der er ingen tvivl om, at det bliver endnu sværere denne gang. FC København har udviklet sig massivt hen over sæsonen, og i kraft af både godt trænerarbejde på banen og på sportschefens kontor er der skabt et hold, som er landets bedste. De er helt ekstremt stærke defensivt og har jo også lige sat en ny clean sheet-rekord, og så har Denis Vavro været decideret fremragende. Men i det hele taget har FCK-holdet et stort forsvarshjerte, og det er sjældent forkert at sige, at så stærke defensiver vinder mesterskaber. Men også offensivt får vi rigeligt at holde øje med – de har masser af flair, nuancer og enorm bredde i offensiven, hvor de kan bringe mange forskellige, dygtige spillere i aktion, og på den måde er det også vanskeligt at regne ud på forhånd, hvordan de kommer til kampen. Men mon ikke Rasmus Falk igen får lov til at vise sine tekniske færdigheder og nu på en god bane. Han har også været med til at løfte deres spil til nye højder, siger Kent Nielsen og fortsætter.

– Selv om så stærke defensiver som regel vinder mesterskaber, så kan man jo godt tabe fodboldkampe, og vi går selvfølgelig som altid efter sejren. Det kræver, at vi spiller op til vores maksimale både individuelt og som hold, og så bliver effektivitet igen et nøgleord. Samtidig siger vi da også gerne ja tak til at have lidt medvind og held i ryggen, for naturligvis bliver det vanskeligt og max udfordrende – men vi ved også, at vi kan udfordre selv de allerstørste, og det er jo et superfedt opgør at kunne se frem til, og vi glæder os til at måle os med FC København. Forhåbentligt får vi stor støtte fra lægterne – vi har brug for al den opbakning, vi kan få, slutter cheftræneren.

Vel mødt på JYSK park.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen