13. april 2022

Traineekontrakt til Julius Nielsen

Silkeborg IF har skrevet en traineekontrakt med den talentfulde midtbanedynamo Julius Nielsen, som forleden fik debut på U16-landsholdet.

16-årige Julius Nielsen er blevet belønnet for sin flotte udvikling med en traineekontrakt i Silkeborg IF, hvor han huserer på U17 Liga-holdets centrale midtbane.

– Julius Nielsen er en spiller med et stort løbepensum på den centrale midtbane, hvor han er med til at diktere sit holds spil ved at spille med stor intensitet og med mange pasninger generelt – og defensivt løser han ofte situationerne ved at være på det rigtige sted. Personligt er Julius en yderst robust fyr, som fint lever op til klubbens værdier ”overskud, format, vilje”. Julius går i 9. klasse på Sølystskolens Talent Team og skal starte på Silkeborg Fodbold College efter sommerferien, siger talentchef Peter PC Hansen og fortsætter.

– Vi ville egentlig allerede skrive med Julius i sommerferien, men et alvorlig styrt på cykel i Alperne satte livet på pause for Julius. Mange dage på sygehus i Italien skulle dog ikke stoppe ham – han fik sig genoptrænet, spiller igen med sit U17-hold og har takket været en stor indsats til træning og i kamp også fået debut for Danmarks U16-landshold. Det er flot klaret, og vi glæder os til at understøtte hans fortsatte udvikling, lyder det fra ”PC”.

Også Julius Nielsen selv ser frem til at lægge yderligere lag på.

– Jeg er meget glad for og stolt over at skrive under på en trainee-aftale med Silkeborg IF. Det er en drengedrøm og et skridt på vejen om at nå helt til tops i klubben. Jeg føler lige nu, at jeg er i det helt rigtige miljø med gode træninger og kampe, og jeg har nogle gode holdkammerater både på og uden for banen, siger Julius Nielsen.

Den stærke midtbaneprofil kommer oprindeligt fra SIFs samarbejdsklub Resenbro UIF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen