8. september 2020

Hedvall: Vi har ryddet ud i fejlene

Hedvall: Vi har ryddet ud i fejlene

Oscar Hedvall og resten af SIF-holdet har haft en god opstart til den kommende sæson. Målmanden peger på en god intern forståelse, som en af årsagerne til de gode resultater.

Med sejre i testkampene mod AaB, SønderjyskE og FC København er der ikke noget at sige til, at optimismen i SIF-lejren er stor, inden holdet fredag aften møder FC Helsingør i den første runde af NordicBet Ligaen.

– Vi har fundet hinanden rigtig godt på banen. Spillet flyder, når vi har flow i det, og vi har fået ryddet ud i fejlene nede bagi, fortæller Oscar Hedvall, som i testkampene har lignet førstevalget i målet for SIF til den kommende sæson.

Samme position havde han også i sidste sæson, men efter en skidt start på turneringen for SIF-mandskabet, blev Rafa Romo hentet ind, hvilket henviste Hedvall til bænken. Denne gang er han dog mere fortrøstningsfuld.

– Det er et helt andet hold, som jeg er kommet ind og spille for end i starten af Superligaen. Det kan jeg mærke tydeligt. Jeg synes, at der er en god kemi på holdet, og spillerne vil kæmpe og dø for hinanden på banen, fortæller Oscar Hedvall, som ser frem til at kæmpe for oprykningen.

– Jeg går ind til den her sæson med alt, jeg har, fordi vi skal have klubben op i Superligaen igen. Jeg føler mig rigtig godt tilpas, og jeg er kampklar, og glæder mig til at fyre nogle redninger afsted for holdet, fortæller Hedvall, som indtil nu har spillet 24 kampe for Silkeborg IF.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen