26. april 2019

Gave til SIF: Signeret Robert Skov-trøje

Gave til SIF: Signeret Robert Skov-trøje

Torben Pedersen fra uhlsport forærede på torsdagens generalforsamling SIF en signeret og indrammet Robert Skov-trøje.

Punktet eventuelt på en generalforsamling giver sjældent anledning til de store overskrifter. Men Silkeborg IF Invest A/S’ generalforsamling torsdag på JYSK park var en undtagelse. Her bad Torben Pedersen fra SIF’s beklædningssponsor uhlsport nemlig om ordet, fordi han havde en gave til klubben: En signeret Robert Skov trøje i ramme.

– I januar måned 2018 ringede en af mine kunder fra København til mig. Så sagde han: “Ham der Robert Skov, han er fa’me god. En af mine kunder vil gerne have en trøje med hans autograf på.” Det kan jeg godt skaffe, sagde jeg til ham og skrev til Hubbe (SIF-ansat Herbert Lillbäck – red.), fortalte Torben Pedersen fra talerstolen i Eniig Loungen.

– Næste dag ringer københavneren igen: “Hva satan, I har solgt Robert Skov til FCK. Så kan jeg ikke bruge den trøje! Jeg vil gerne have en med Sammy Skytte.” Så fik jeg lavet en til ham med Sammy Skytte, og der kom straks en besked fra Hubbe om, at begge trøjer var klar, og jeg kunne hente dem på hans kontor, fortsatte Torben P.

– Jeg hentede dem og sendte den ene til København, sad og kiggede på den med Robert Skov og blev enig med mig selv om, at det måtte være en legendarisk trøje. Det er den sidste trøje, Robert Skov har skrevet på, mens han var spiller i Silkeborg IF. Hvad skal den: Den skal udlånes ubegrænset til SIF, så jeg fik den indrammet. Derfor vil jeg gerne overdrage den til Claus Christensen (SIF’s økonomidirektør – red.), der var med til at lukke mig ind i klubbben, da jeg blev sponsor i 2003, sluttede Torben P., inden han overrakte ramme og trøje til Claus Christensen.

SIF vil nu finde et passende sted på JYSK park at ophænge den legendariske Robert Skov-trøje.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen