26. april 2019

Hagelskjær: Vi vil gerne lave flere nemme mål

Hagelskjær: Vil gerne lave flere nemme mål

Anders Hagelskjær fik sidste søndag scoret sit første mål i SIF-trøjen, da forsvarsspilleren efter et hjørnespark fik flugtet bolden i mål.

Det var en af de mere sjældne scoringer, da Anders Hagelskjær i starten af kampen mod Hvidovre fik scoret efter et hjørnespark. Et mål som gav SIF et godt udgangspunkt i opgøret mod Hvidovre, som blev vundet med 2-0.

– Det giver en ro. De nemme mål skal man ikke tage for givet. De er vigtige. Som man så derovre, så betød det, at det var Hvidovre, som var nødt til at angribe lidt mere, og så kunne vi komme foran 2-0, fortæller forsvarsspilleren, som med målet til 1-0 fik scoret sit første officielle mål i SIF-trøjen.

Det var sæsonens tredje scoring efter hjørnespark. Og hvor SIF tidligere rent faktisk har været fint med i statistikken på dødbolde, så har det i denne sæson været en mangelvare set udfra de antal hjørnespark, som holdet spiller sig frem til.

– Vi træner okay med standarder, men det er jo ikke vores største fokuspunkt, det er at spille fodbold. Man kunne godt gøre mere af det, men jeg synes også, at vi laver en masse med det, fortæller Hagelskjær, som både håber på nemme mål på søndag mod FC Helsingør, men også at SIF-holdet kan spille til nul igen for anden weekend i træk.

– Det er sgu nemmere at vinde fodboldkampe, hvis man holder nullet. Så der har vi helt sikkert noget, vi kan tage med videre.

Har du ikke købt din billet endnu til kampen på søndag, så kan du gøre det her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen